Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Bez żadnego Balancing Patcha!?
Siemka, w przyszyłm tygodniu planuje zamówić sobie trochę figsów z mantica, ktoś był by chętny dołączyć do zamówienia?
Spoko, już jest parę osób chętnych, do końca tygodnia będę zbierał zamówienia
Ja jakiś turniej KoW we Wrocku chętnie bym zagrał, na początek najlepiej na jakieś mniejsze punkty, co by za dużo proxów nie było
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Z newslettera, wytłuszczenia moje:
We would just like to take this opportunity to explain our plans. This is a Closed Public Beta of the rules, giving you guys who are signed up to the newsletter first access to the download. Then the plan is we will print the first version of the rules to be included within our box-sets.
This printed version is an Open Beta of the rules, we will be collecting feedback from everyone. In approximately 6 months time we intend to revise the rules again, using all the feedback we have received, and publish a second version.
We want to thank everyone who has been playing our game and leaving feedback for us. We are regularly reading the forums, and it is great to see people discussing the rules. We have already started building up a database of ideas that we want to go through and test with Alessio.
So please keep talking to us, we really do want to know what you like, what you don't like and what you maybe think we can add.
http://www.youtube.com/watch?v=e7-vuft-0Cc
Jakby ktoś chciał zobaczyć wypraski zombi od mantica Na pierwszy rzut oka opcji wydaje się niewiele, ale można kilka wzorów fajnych wykombinować. Moim zdaniem najlepsze zombiaki do bitewniaków jakie dotychczas wyszły wogóle Sam miód
Jakby ktoś chciał zobaczyć wypraski zombi od mantica Na pierwszy rzut oka opcji wydaje się niewiele, ale można kilka wzorów fajnych wykombinować. Moim zdaniem najlepsze zombiaki do bitewniaków jakie dotychczas wyszły wogóle Sam miód
- Andronicus
- Chuck Norris
Moje opinie, na temat modeli mantica, jak do tej pory, nie były zbyt pochlebne. Jednak zombie są zajebiste, wgniatają w ziemię te żałosne pokraki GW Podoba mi się też polityka firmy i to jak traktują klienta. Niech robią dalej tak udane figsy jak zombie, a w pełni przekonam się do mantica
boki podstawki mi się nie podobają... jakieś takie... chropowate.
Re-we-la-cja
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Naprawdę udany ten zombas . Ogólnie Mantic ma całkiem zgrabnych Nieumarłych (czego nie mogę powiedzieć o Dwarfach a na pewno nie Elfach )
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
wyglądają cacy, poczekam, aż dojdzie do mnie promocyjne 2szt ich i ocenimy
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Jeśli wymaksujesz patent z zombiakiem-kręgosłupem, to masz odpowiednio 40 i 80 trupów w pudełku. Oczywiście możesz też wykonać klasyczny manewr głowa-i-dłoń-wyłaniające-się-z-ziemi, wtedy wyciągniesz pewnie nawet 50 i 100.Lazur pisze:Udane zombiaczki. 18 funtów za 30-tu i 30 funtów za 60 to imo przystępna cena.
http://www.waylandgames.co.uk/index.php ... c&docId=12
niestety nie wiem czy to jeszcze działa... ja wypełniałem dość dawno i jeszcze nic... :/
niestety nie wiem czy to jeszcze działa... ja wypełniałem dość dawno i jeszcze nic... :/
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.