Gwardia

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
dziop
"Nie jestem powergamerem"

Gwardia

Post autor: dziop »

Obrazek
jeszcze tylko 28 :D i będzie unit

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Wygląda sobie całkiem całkiem :D Klimacik popieram imperialny, też mam wizję swojego VC, jako wskrzeszonych żołnierzy imperialnych. Nie uważasz, że zbyt "ładni" są? Zbyt czyści. Może jakieś dziury w ubraniach, wyszczerbione miecze?
Ale roboty przed Tobą jeszcze trochę :)
BTW, materialnie (finansowo) Cię to wyjdzie chyba tak samo, jak oryginalne modele, prawda?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

dziop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dziop »

3 Greatswordów plus 2 kemri skeletons to jakies 480 minus drobny rabat Oryginały 261 ,ale za to przynajmniej będę miał prawie całą armie po przerabianą oprócz ghuli. Zastanawiam się tylko czy samemu ich malować. Zobaczę może Jankiela w to wrobię jak da dobrą cenę. Piszczała się niestety na mnie obraził :D bóg wie za co i do dzisiaj mi nie wysłał bsb :evil: ,ale może z boską interwencjom się wreszcie zmorze i chociaż wrzuci foto figsa

Awatar użytkownika
jurak
Kradziej

Post autor: jurak »

3 Greatswordów plus 2 kemri skeletons to jakies 480 minus drobny rabat Oryginały 261 ,ale za to przynajmniej będę miał prawie całą armie po przerabianą
=D>

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Szacunek za takie podejście =D> Czekam na foty reszty gwardii.
Pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

ODPOWIEDZ