"Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
Re: "Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
Będzie jeszcze Piotrek na pewno. Górkena już nie będzie. Pisałem jeszcze do chłopaków z Puław. Może ekipa z Radomia się pojawi? Zobaczymy, jeszcze 2 tygodnie
Panowie proszę wszystkich chętnych na turniej o jak najszybszą deklarację uczestnictwa i napisanie jaką armią chcecie przybyć. Bo chcę zamówić nagrody i muszę wiedzieć do jakich armii figurki się przydadzą i mniej więcej oszacować ile mam pieniędzy do dyspozycji
Niezłe.. z góry wybieranie nagród pod armie jakie są na turnieju
-
- Oszukista
będę, możesz zamówić coś z Bretonnii , ale czym będę grał jeszcze nie wiem. Może Nippon albo Cathay?
zamów coś z Norsmenów, napewno się przyda ( tylko skąd norsmenów wytrzasnąć jakichś )
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja przyjadę ale na więcej osób z radomia to trudno powiedzieć. Craine będziesz z figsami admirała?
Górken pisze:a powiem Ci Maćku ze jest szansa iż wpadne;) bo chyba oleję inaugurację i zostanę na ten jeszcze jeden turniej:D po prostu dałeś taką datę że aż żal opuscic:P
nie chcesz uscisnac ręki rektora? przedefilowac przed swoimi kolegami i kolezankami?
dziwne
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
dispel? Ty i konopie?
uścisne ręke lektora jak będę do niego biegał z plakatami z Falconu;) wystarczy mi tyle wrażeń na pierwszy tydzień xDCrane pisze:Górken pisze:a powiem Ci Maćku ze jest szansa iż wpadne;) bo chyba oleję inaugurację i zostanę na ten jeszcze jeden turniej:D po prostu dałeś taką datę że aż żal opuscic:P
nie chcesz uscisnac ręki rektora? przedefilowac przed swoimi kolegami i kolezankami?
dziwne
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
Dispell pisze:o joj 2 to jest marsz wyzwolenia konopi w lublinie więc nie dam rady ;/
Nie wiedziałem że zniewolono konopie Nie ma co sie popisywać DispellDispell pisze:o joj 2 to jest marsz wyzwolenia konopi w lublinie więc nie dam rady ;/