Warhammer Quest - Reaktywacja (up 17.12.10 trzeci Clanrat)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warhammer Quest - Reaktywacja
Skończyłem Troll Slayera, który dołączy do mojej drużyny wałęsającej się po podziemiach. Tym razem użyłem modelu z oferty Marauder Miniatures wyrzeźbionego w 1993 roku i wkrótce wciągniętego na listę modeli Citadel, mniej więcej w tym samym czasie, gdy ruszyła 4-ta edycja Warhammera. Figurka ta jest niemal taka sama jak oryginalny plastikowy Troll Slayer z Warhammer Questa.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Kolejny świetny model Bardzo fajna runa
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Andronicus
- Chuck Norris
Najlepszy z pośród zaprezentowanych dotychczas modeli. Runa faktycznie świetna. Chyba jacyś orkowie są w pobliżu
- gerald_tarrant
- Masakrator
porty slayera rządzą
czekam na hoby
czekam na hoby
Skończyłem pierwszego potwora do moich podziemi. To Hobgoblin, wyrzeźbiony w 1993 roku, w tym samym czasie, gdy Games Workshop wprowadził do gry armię Krasnoludów Chaosu. Hobgobliny to moi ulubieni zielonoskórzy w świecie Warhammera. Żałuję, że ich modele, podobnie jak Krasnoludów Chaosu, są tak trudne do zdobycia. W tej chwili mam tylko osiem figurek Hobgoblinów, jeśli chcę mieć ich pełny gang do Warhammer Questa, muszę zdobyć jeszcze jedną figurkę. Na szczęście ostatnią z tej rasy
Kolejne się malują
Kolejne się malują
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nie ma co - "pszystojniak" z niego
Dobra robota
A jak tam z podziemiami, budujesz coś?
Dobra robota
A jak tam z podziemiami, budujesz coś?
Witam po przerwie
Pierwszy Clanrat dedykowany do mojego ostatnio zaniedbanego projektu Warhammer Quest został ukończony. Sądziłem, że moje Skaveny oprę na modelach wycofanych z produkcji. Teraz wiem, że lepiej i taniej będzie pomalować najnowsze szczury.To figurka testowa, Skavenów planuję malować w paczkach po pięć sztuk. Dalsza czwórka jest w trakcie paćkania.
Pierwszy Clanrat dedykowany do mojego ostatnio zaniedbanego projektu Warhammer Quest został ukończony. Sądziłem, że moje Skaveny oprę na modelach wycofanych z produkcji. Teraz wiem, że lepiej i taniej będzie pomalować najnowsze szczury.To figurka testowa, Skavenów planuję malować w paczkach po pięć sztuk. Dalsza czwórka jest w trakcie paćkania.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2010, o 10:14 przez Yori, łącznie zmieniany 4 razy.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dobra robota
- gerald_tarrant
- Masakrator
świetnie pomalowany szczur, ale jakos brak mu jednak oldschoolowego klimatu poprzednich figurek
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
gerald_tarrant pisze:jakos brak mu jednak oldschoolowego klimatu poprzednich figurek
Mi nowe Skaveny podobają się dużo bardziej, przynajmniej bardziej niż stare plastikowe wzory, które wyglądały jak małpy a nie szczuroludzie.Rasti pisze:jednak faktycznie brak tego klimatu