DRUGIE JAJO BAZYLISZKA, 02.10 Warszawa, 2350 single BP 7ed
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: DRUGIE JAJO BAZYLISZKA, 18.09 Warszawa, 2350 single BP 7
Szkoda że trzeba go przekładać
. Mnie nowy termin jest obojętny.

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Za tydzien to moze byc slaba frekwencja bo jest silesianKalesoner pisze:Elo ziąs. Jest dil.
Mam gości w sobotę 18 i w niedzielę i jest problemik, nie mogę tego dnia zrobić turnieju. Na kiedy chcecie żebym go przełożył. Na tydzień później czy na dwa tygodnie później?

Wątpię czy dużo ludzi z Warszawy pojedzie na tego mastera, dlatego daje też tą datę do wyboru.Kubi pisze:Za tydzien to moze byc slaba frekwencja bo jest silesianKalesoner pisze:Elo ziąs. Jest dil.
Mam gości w sobotę 18 i w niedzielę i jest problemik, nie mogę tego dnia zrobić turnieju. Na kiedy chcecie żebym go przełożył. Na tydzień później czy na dwa tygodnie później?wiec moze za 2?
Tak, po 25 byłoby super! 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Teraz zobaczyłem zmianę daty- niestety odpadam w tym terminie 

zmień na zasady 8 edycji to wpadnę