DRUGIE JAJO BAZYLISZKA, 02.10 Warszawa, 2350 single BP 7ed

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Re: DRUGIE JAJO BAZYLISZKA, 02.10 Warszawa, 2350 single BP 7

Post autor: #helion# »

dokładnie, na 8-mkę, to i ja powinienem być :mrgreen:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Asassello pisze:zmień na zasady 8 edycji to wpadnę :)
Przemcio251 pisze:właśnie zmień na 8ed. to i ja się pojawię:)
#helion# pisze:dokładnie, na 8-mkę, to i ja powinienem być :mrgreen:
nie
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

#helion# pisze:dokładnie, na 8-mkę, to i ja powinienem być :mrgreen:
Przemcio251 pisze:właśnie zmień na 8ed. to i ja się pojawię:)
Asassello pisze:zmień na zasady 8 edycji to wpadnę :)
+1
np. premaster Kohortexowy ;]

Inaczej to strasznie przestarzały się wydaje ten tur... prawie jak dla emerytów 8)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Spokojnie, panowie. Planuje turniej na 8 edycjer w pazdzierniku. Jeszcze sobie pogramy.
Tymczasem dajcie sie ludziom nacieszyc wspomnieniami. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

bless pisze:Spokojnie, panowie. Planuje turniej na 8 edycjer w pazdzierniku. Jeszcze sobie pogramy.
Ok... tego oczekiwałem, że ktoś poważnie podejdzie do sprawy turniejowej ;]
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Kalesoner pisze: nie
+miliard
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Kalesoner
Szczur Królów

Daw pisze:
bless pisze:Spokojnie, panowie. Planuje turniej na 8 edycjer w pazdzierniku. Jeszcze sobie pogramy.
Ok... tego oczekiwałem, że ktoś poważnie podejdzie do sprawy turniejowej ;]
Znaczy, że ja podchodzę niepoważnie?
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Kalesoner pisze:
Daw pisze: Ok... tego oczekiwałem, że ktoś poważnie podejdzie do sprawy turniejowej ;]
Przecież wiesz, że o co innego mi chodzi. Wyluzuj. 7 ed. to powolna śmierć dla światka battlowego. Trzeba przyjąć do wiadomości, że teraz w trochę inne klocki się gra i tyle. Niepotrzebnie robicie foch w stronę VIII ed. Stolyca, Warszawa próbuje przywrócić stary ład gdzie cała Polska już się pogodziła z myślą, że jest VIII ed. Odgrzewanie starych kotletów do niczego dobrego nie prowadzi, a wręcz hamuje rozwój światka turniejowego w Warszawie przez co tylko my będziemy na tym stratni. takie jest moje zdanie. Widzisz, z miejsca masz 4 osoby, które się piszą na tur Twojego autorstwa ale woleliby VIII ed. Grajcie na VII, przecież nikt tego nie zabroni ale moje zdanie znasz. Konserwatyzm nigdy na dobre nie wyszedł w dobie zmian i przekształceń.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Daw pisze: Widzisz, z miejsca masz 4 osoby, które się piszą na tur Twojego autorstwa ale woleliby VIII ed. Grajcie na VII,
pytanie tylko ile przyjdzie nma tyr na 7 edycje a nie przyszloby na 8. Bo na to nie da sie patrzec z jednej strony.

Latwo zauwazyc, ze jest sporo osob, ktore sie nie pojawialy na ostatnich turniejach 9ktore nota bene byly na 8 ed)

wiec zobaczymy jak to bedzie :)

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Shino pisze:wiec zobaczymy jak to bedzie :)
Dokładnie tak. Ja po prostu lubię świeżość. Nowe rzeczy są zawsze potrzebne. Nie zawsze są lepsze ale mogę prowadzić do lepszego. Do zobaczenia na turze na 8-mą ;]
Obrazek
Obrazek

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

ja na 7 edycje wbiję na pewno, na 8 może kiedyś.

Kalesoner
Szczur Królów

Daw pisze:
Kalesoner pisze:
Daw pisze: Ok... tego oczekiwałem, że ktoś poważnie podejdzie do sprawy turniejowej ;]
Przecież wiesz, że o co innego mi chodzi. Wyluzuj. 7 ed. to powolna śmierć dla światka battlowego. Trzeba przyjąć do wiadomości, że teraz w trochę inne klocki się gra i tyle. Niepotrzebnie robicie foch w stronę VIII ed. Stolyca, Warszawa próbuje przywrócić stary ład gdzie cała Polska już się pogodziła z myślą, że jest VIII ed. Odgrzewanie starych kotletów do niczego dobrego nie prowadzi, a wręcz hamuje rozwój światka turniejowego w Warszawie przez co tylko my będziemy na tym stratni. takie jest moje zdanie. Widzisz, z miejsca masz 4 osoby, które się piszą na tur Twojego autorstwa ale woleliby VIII ed. Grajcie na VII, przecież nikt tego nie zabroni ale moje zdanie znasz. Konserwatyzm nigdy na dobre nie wyszedł w dobie zmian i przekształceń.
Nie wiem o co Ci chodzi, cała ta argumentacja jest bez sensu, bo nie dotyczy w ogóle powodów z jakich ten turniej ma być taki a nie inny. Turniej "Drugie Jajo Bazyliszka" nie jest zrobiony jako coś negatywnego względem ludzi lubiących 8ed, tylko jako coś pozytywnego dla ludzi lubiących 7 ed. Jeśli nie chcesz grać na 7ed nie przychodzisz. Jeśli wolisz 7ed, albo nie jesteś jeszcze zdecydowany, to przychodzisz jeśli masz ochotę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Daw pisze:Do zobaczenia na turze na 8-mą ;]
Jeszcze co prawda nic nie jest pewne ale mozliwe, ze czesciej bede wpadal na turnieje na 5ta :oops:

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Dalmar pisze:To ja poproszę o dopisanie na listę - jak mi czas pozwoli to się zjawię ładnie pożegnać 4 lata fajnej gry. Gdybym miał się na pewno nie stawić co jest prawdopodobne to dam wcześniej znać.
Poproszę o zapis mimo zmiany terminu :)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

kurde, ale wy spięci jesteście... :/
rzuciłem tekst o 8 edycji by tylko trochę podrażnić Kalesonera... a tu zaraz ktoś podłapał to jako propagandę na rzecz 8 edycji.

@bless, kiedy planujecie tura na 8 ed? bo nie wiem czy iść na to jajko czy poczekać tydzień, dwa i pobawić się w 8 edycję... (na oba nie pójdę - za dużo czasu to zjada)

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Jajo bazyliszka zajmuje pierwsza sobotę miesiąca. Kohortex zajmuje 23-24.10.

Mozna sie wiec zastanawiać nad trzema innymi sobotami (bo w pazdzierniku jest ich pięć): 9,16,30 pazdziernika.

9.10 - niby mozna, ale pytanie, czy dwa loklale zaraz po sobie to nie za duzo szczescia naraz i czy nie odbije sie to na frekwencji ktoregos z nich.

16.10 - niby juz dwa tygodnie odstepu od wczesniejszego lokala, ale za to tydzien przed masterem. Znowu nie za dobrze. Nie chce tez robic premastera na male punkty.

30.10 - w sumie ten termin podoba mi sie najbardziej, bo nie koliduje chyba z zadna impreza i bedzie mozna spokojnie i z czystym sumieniem zagrac znowu na 2900.

Jeszcze nie moge zdeklarowac, ktory termin zostanie wybrany. Zalezy to w duzej mierze od kalendarzy ekpiy JH, ktora bedzie impreze organizowala.

Jezeli macie jakies uwagi/propozycje co do terminu terminu lokala na 8ed, to chetnie poslucham. Mam nadzieje, ze Kaleson wybaczy mi ten oftop w temacie jego turnieju. Jesli nie wybaczy, to poprosimy moda o wydzielenie wątku. :)
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

No właśnie kurcze nie wiem, chyba wolałbym, zebyś zrobił drugi temat na taka dyskusję.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Bless mi każdy z podanych terminów pasuje :mrgreen: Kalesoner właśnie zauważyłem wpis dotyczący grania funowymi rozpami... ile takich dostałeś???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Kalesoner
Szczur Królów

Przemcio, skąd to zainteresowanie, czyżbyś miał zamiar wpaść, mimo że to nie 8ed?
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Kalesoner pisze:No właśnie kurcze nie wiem, chyba wolałbym, zebyś zrobił drugi temat na taka dyskusję.
Ok, zalozylem nowy temat. Osmoedycyjni spamerzy - zapraszam do tematu "Thunderstomp". ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ