Rafały, intrygi i zwierzenia intymne

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Jerzyn pisze:
imo modami podforow armijnych powinni byc ludzie, ktorzy sie znaja na tych armiach i sa ograni nimi na turniejach, czaja fluff itp, a ja tu widze prawie samych rafalow, co chca byc tylko modami... dziwne
A co kolega miał przez to na myśli? Chodzi o tych "rafałów". Miej o czymś pojęcie zanim wyrazisz swoje myśli przed publicznością. Za innych (w tym za siebie) się nie wypowiem, ale akurat raf zajmował się warhammerem (i to od początku Imperium), gdy większość obecnych graczy na chleb mówiła "bep", a na muchy "tapty". Więc nie imputuj memu bratu rzeczy które do niego ni chusteczki nie pasują.
Sorki za ostry ton. Jeśli nic złego nie miałeś na myśli (chociaż inaczej to odebrałem) to czekam na wytłumaczenie. Mam nadzieje, że moja reakcja jest zrozumiała, bo przecież Brat to Brat, a w piśmie stoi: "gdzie ojca nie masz tam Brata słuchał będziesz" ;)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

rafal to mialo byc tak przykladowo, moglem napisac rownie dobrze stefan czy lucjan. napisalem rafal, bo w lublinie krazy plotka o jendym rafale :twisted: nie pisalem akurat o twoim bracie, to ze ma na imie rafal nic nie znaczy w odniesieniu do mojego postu

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Jest jedynym Rafałem (w każdym razie rozpoznawalnym po ksywie) który kandyduje do roli moderatora (którym BTW był w poprzedniej odsłonie BP), więc oczywistym się wydawało że m.in. o nim myslisz, pisząc o kandydatach co "chcą byc tylko modami". Ale spoko. Żle w takim razie CIę zrozumiałem. Skrucha. Bez urazy.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Jerzyn pisze:rafal to mialo byc tak przykladowo, moglem napisac rownie dobrze stefan czy lucjan. napisalem rafal, bo w lublinie krazy plotka o jendym rafale :twisted: nie pisalem akurat o twoim bracie, to ze ma na imie rafal nic nie znaczy w odniesieniu do mojego postu
w lublinie? ja go ostatnio w wawie widzialem :)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

ale pochodzi z lublina. do wawy to chya przyjezdza tylko co 2 tyg. po ziemniaki :roll: ostatnio sobie nawet taka malpe przywiozl...

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

No ale to daleko od małpy do kartofla, choć patrząc na Lecha to trzeba by nowe jednostki miary wymyślić może...

Ale wracając do głosowania. Przyśpieszcie to Panowie jakoś bo się człowiek wrzodów nabawi. Choroba mnie męczy, osłabiony jestem a Wy mnie tu takim stresom poddajecie :wink:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Jutro/Pojutrze powinno się wyjaśnić.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Troyan pisze:No ale to daleko od małpy do kartofla, choć patrząc na Lecha to trzeba by nowe jednostki miary wymyślić może...

Ale wracając do głosowania. Przyśpieszcie to Panowie jakoś bo się człowiek wrzodów nabawi. Choroba mnie męczy, osłabiony jestem a Wy mnie tu takim stresom poddajecie :wink:
Hm..hmm.. Szanowni Koledzy, chyba nie pozwolicie, by nasz schorowany i osłabiony przyjaciel musiał sie męczyć na stanowisku moderatora. To w końcu ciężkie i stresujące zajęcie. Kto z nas wezmie na siebie odpowiedzialność za ewentualne komplikacje, jakie mogłby w wyniku tych nowych stresów wstąpić. Proponuje wyłączyć kandydature kolegi Troyana ze stanowiska moderatora Galerii. W trosce o zdrowie i dobro, oczywiście. Dziekuję za uwagę.

(Intrigue at court)
:twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

A jako że nikogo nie ma na stanowisku do Modelarstwa to stwierdzam że powinienem stanowisko automatycznie dostać :wink:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

nie lapiesz sie na ta zasade bless.. jestes poza pierwszymi 6 postami :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Bydlaki ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

bless pisze:
Troyan pisze:No ale to daleko od małpy do kartofla, choć patrząc na Lecha to trzeba by nowe jednostki miary wymyślić może...

Hm..hmm.. Szanowni Koledzy, chyba nie pozwolicie, by nasz schorowany i osłabiony przyjaciel musiał sie męczyć na stanowisku moderatora. To w końcu ciężkie i stresujące zajęcie. Kto z nas wezmie na siebie odpowiedzialność za ewentualne komplikacje, jakie mogłby w wyniku tych nowych stresów wstąpić. Proponuje wyłączyć kandydature kolegi Troyana ze stanowiska moderatora Galerii. W trosce o zdrowie i dobro, oczywiście. Dziekuję za uwagę.

(Intrigue at court)
:twisted:
Dobre, dobre. :) Zabawne, inteligentne i napisane w dobrej wierze. Z lekką nutką dekadencji, że tak powiem a la Gosiewski :lol:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Siada z boku, bierze nachosy z serem i przygląda się bitwie. Heavy cannons are on their way :twisted:

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Christos pisze:Jest jedynym Rafałem (w każdym razie rozpoznawalnym po ksywie) który kandyduje do roli moderatora (którym BTW był w poprzedniej odsłonie BP), więc oczywistym się wydawało że m.in. o nim myslisz, pisząc o kandydatach co "chcą byc tylko modami". Ale spoko. Żle w takim razie CIę zrozumiałem. Skrucha. Bez urazy.
Też jestem Rafał i jestem modem ;]

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

To jak już nas naszło na zwierzenia...
Nazywam się Tomasz i jestem alkoholikiem :D
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

a ja nazywam sie zly dotyk i lubie mlodych chlopcow. w sumie dziewczynka nie pogardze, ale tak z klas 1-3...
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, o 00:52 przez Jerzyn, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

My tu gadu gadu a tu nam posty zniknęły z Galerii... Panowie, czujnym trzeba byc. Czyżby antyspam w osobie admina jakiegoś przeciwko Muzykowi sie załączył ?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Się załączył. Bardzo nie lubię robienia syfu. Muzyk dostał stosowną PMkę. Mam nadzieję, że Wam jego ostatnich seryjnych komentarzy nie brakuje? ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Fanatyk pisze:A jako że nikogo nie ma na stanowisku do Modelarstwa to stwierdzam że powinienem stanowisko automatycznie dostać :wink:
ale Ty jestes "swoja ranga specjalna" :roll:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Hjamlar
Pseudoklimaciarz

Post autor: Hjamlar »

Tomash pisze:Się załączył. Bardzo nie lubię robienia syfu. Muzyk dostał stosowną PMkę. Mam nadzieję, że Wam jego ostatnich seryjnych komentarzy nie brakuje? ;)
Muzyk = mniej więcej Beregond?! ;)
A ja jestem Julian i jak to Tomash :roll: nazwał zachowuję się jak dziwka...
Sork, że to wypominam :P
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol

"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"

ODPOWIEDZ