Dzięki za odpBędzie.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
I o ironio losu eternal guard kindred staje się zdecydowanie najlepszym, bardzo ekonomicznym kindredem
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: Gremlin
Dzięki za odpBędzie.
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.
Wg ArmyBuildera nie mogę Hihborna EthernalKindred wpakować na Great Eagla ??? Poza tymztymi przedmiotami wychodzi mitylko na 5+save ? Albo coś źle kombinuje, albo ....... oświećcie mnieSoulferin pisze:Mi sie np. podoba Highborn Eternal Kindred z Armor of Fortune + Dawnstone + Crown of Command + shield, spear i Great Eagle. Sv. 1+ z przerzutem, ward na 5+, stubborn. Koszt to 306 pkt. Moze nie jest wymiataczem ale spokojnie przetrzyma jakiegos duzego kloca na parę tur![]()
Proponuję czasem lekturę źródła czyli naszego AB.Heptun pisze:To zauważyłem, ale chyba Kindreda nie można dać na orła? Czy można ?
No czytam, czytam, czytam,..... tylko, że woooolnobigpasiak pisze:Proponuję czasem lekturę źródła czyli naszego AB.
Nie jest zaznaczone że działa on tylko na piechtę jak np alter czy WW czyli można.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie.runepriest pisze:co do rozpy to była taka. (Pasiaka taka sama)