Tak, SM będą w IoB. Już widziałem ich pomalowanych i wyglądają w miarę ok, choć mają zdecydowanie za krótkie miecze (czempion trzyma go w jednej ręceEltharion pisze:Wiecie czy SM tez robią nowych?? czy ma byc to co w IoB??

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Tak, SM będą w IoB. Już widziałem ich pomalowanych i wyglądają w miarę ok, choć mają zdecydowanie za krótkie miecze (czempion trzyma go w jednej ręceEltharion pisze:Wiecie czy SM tez robią nowych?? czy ma byc to co w IoB??
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
a co Ty byś chciał.. całkiem niedawno SM tymi mieczami jeszcze strzały odbijali.. wiec bardzo ciężkie one nie mogą byćAndrzej pisze:Tak, SM będą w IoB. Już widziałem ich pomalowanych i wyglądają w miarę ok, choć mają zdecydowanie za krótkie miecze (czempion trzyma go w jednej ręceEltharion pisze:Wiecie czy SM tez robią nowych?? czy ma byc to co w IoB??)
miecze Ithilmarowe są więc i dwoma naraz mógłby się poslugiwaćEltharion pisze:Nieznacie się ten czempion ma pod ta zbroją klate pudziana![]()
Nie chodzi o to że Figsy są brzydkie, IMO zachowują dobre standardy. Po prostu każdy wyraża własną opinię, porównując nowe figsy do starych. I widać że nowa stylistyka się po prostu większości się nie podoba.Luciu pisze:Czy wam jest generalnie gorzej?? Ludzie wam dogodzić to poprostu mission impossible:S
Kupować ich nie musimy ale GW wycofa teraz metale które większości się podobają, więc fajnie że możemy kupić nowe figsy ale byłoby fajniej gdyby można było kupić wzory które bardziej się podobająLuciu pisze:Kupować ich nie musicie, a fajnie że możecie MOIM zdaniem:)