Bloodthirster 530
Immortal Fury [25]
Armour of Khorne [15]
Spell Breaker [25]
Collar of Khorne [15]
Herald of Khorne 200
Soul Hunger [25]
Great Standard of Sundering [50]
Herald of Tzeentch 165
Master of Sorcery [25]
Spell Breaker [25]
Chaos Furies 6 72
Chaos Furies 6 72
Pink Horrors of Tzeentch 35 FCG 455
Icon of Sorcery [15]
Bloodletters of Khorne 40 FCG 535
Icon of Endless War [25]
Flamers of Tzeench 4 140
Flamers of Tzeench 4 140
Flesh Hounds of Khorne 5 175
Models in Army: 103
Rozegrałem jeden turniej tą armijką i zająłem 3 miejsce.
Psy zdecydowanie do wywału. A za nie musze coś dorzucić.
W Blood and Glory obessałem z elfami nie mogąc ruszyć 50 lothernów którzy trzymali 2 sztandary (bsb).
Blodzio nie zginął ani razu.
Grałem przeciw DE, HE i Skavenom.
Hydra i Abomka pospadały w 1 turze przeciwnikom więc reszta to była zabawa w kto kogo zaszarżuje. 2x4 flamery robią sieczkę. I dobrze że nie ma cięcia ich ilości bo w tej edycji baaaardzo się przydają.
Demony 2500-przekonuje się do 8 ed
Demony 2500-przekonuje się do 8 ed
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
zacznę od rarów
jak to flamery nic dziwnego zawsze takie były
speciale:
nie wiem jakie masz zastosowanie dla piesków ale jeśli ma być to jednostka uderzeniowa to nie ma opcji.. wymień je na 3 fiendy więcej zdziałają ewentualnie na flamery
core :
dawaj furie w 5.. w liczbie 6 nie dużo zmienia ich praktyczność
horrory spox
BL ładny klocuszek
heros:
Khornita może lepiej dać mu armour by miał większą przeżywalność ?
tęczowy.. więcej w tm temacie nie da się chyba zdziałać
lord:
po co ma collar? przecie i tak ma mr2 a to i tak dużo i wystarczy... daj za to przynajmniej KB jak się boisz przedmiotów z wardem na 2+ na FA... inaczej można spokojnie wyrzucić re- reoll i z próbować na 2d6+2 A
jak to flamery nic dziwnego zawsze takie były
speciale:
nie wiem jakie masz zastosowanie dla piesków ale jeśli ma być to jednostka uderzeniowa to nie ma opcji.. wymień je na 3 fiendy więcej zdziałają ewentualnie na flamery
core :
dawaj furie w 5.. w liczbie 6 nie dużo zmienia ich praktyczność
horrory spox
BL ładny klocuszek
heros:
Khornita może lepiej dać mu armour by miał większą przeżywalność ?
tęczowy.. więcej w tm temacie nie da się chyba zdziałać
lord:
po co ma collar? przecie i tak ma mr2 a to i tak dużo i wystarczy... daj za to przynajmniej KB jak się boisz przedmiotów z wardem na 2+ na FA... inaczej można spokojnie wyrzucić re- reoll i z próbować na 2d6+2 A
Blodzio ładnie się sprawdzał w takim ustawieniu. Ward 2+ na czary skutecznie odstraszał przeciwników od rzucania na niego czary.
Psiaki- zdecydowanie zamieniam na fiendy (nigdy nimi nie grałem) a za to co zostanie dorzucę albo horrorków albo flamery.
Klocek blodków z heraldem straszył przeciwników. I ładnie kroił przeciwników. Horda wroga na moją hordę daje mi 24 ataki z KB i rerollem.
Odbiłem się tylko od 50 lothernów bo mi wypłacili coś koło 50 ataków z rerollem za wysoką inicjatywę i ASF.
Muszę coś wykminić na blood and glory bo taka rozpiska ma słabe szanse do ściśnięcia wroga.
Psiaki- zdecydowanie zamieniam na fiendy (nigdy nimi nie grałem) a za to co zostanie dorzucę albo horrorków albo flamery.
Klocek blodków z heraldem straszył przeciwników. I ładnie kroił przeciwników. Horda wroga na moją hordę daje mi 24 ataki z KB i rerollem.
Odbiłem się tylko od 50 lothernów bo mi wypłacili coś koło 50 ataków z rerollem za wysoką inicjatywę i ASF.
Muszę coś wykminić na blood and glory bo taka rozpiska ma słabe szanse do ściśnięcia wroga.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken