Skaven 2nd wave
Moderator: Hoax
Re: Skaven 2nd wave
Takich nożyków to i orczy boss Snikrot by się nie powstydził 

"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
zajebiaszczy model, szkoda że pewnie średnio grywalny, niewielu chyba używa ahw:P no i kolejny fajnie pomalowany szczur by GW;]
najbardziej jednak żałuję że nowe clany z islanda mają wbudowane tarcze i przez to slavów gołych (czy też clanów bez tarcz bo też można mieć) nie da się zrobić z tego:/
abomki się trochę obawiam, po minoskach czy guźcojeżu to brrr...
najbardziej jednak żałuję że nowe clany z islanda mają wbudowane tarcze i przez to slavów gołych (czy też clanów bez tarcz bo też można mieć) nie da się zrobić z tego:/
abomki się trochę obawiam, po minoskach czy guźcojeżu to brrr...
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
W pierwszy szereg wstawiasz zwykle bidne slavy z hw i jeszcze transparencik z balsy i wykałaczki za napisem "slave hw" ja mam zamiar tak zrobić wszystkie odziały z takimi transparencikami bo mnie wkurza co chwile odpowiadać na to samo pytanie "a ten odział to co ma?!"
Goglem pisze:W pierwszy szereg wstawiasz zwykle bidne slavy z hw i jeszcze transparencik z balsy i wykałaczki za napisem "slave hw" ja mam zamiar tak zrobić wszystkie odziały z takimi transparencikami bo mnie wkurza co chwile odpowiadać na to samo pytanie "a ten odział to co ma?!"

nie ma jeszcze przecieków na temat nowych skavenów?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Sam model jest spoko, choć szału nie robi. Nie mniej potwierdza pojawienie się drugiej fali 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
no ten z 6 edycji lepszy nawet...:/ ale ogólnie skavy są dość dopieszczoną armią jeśli chodzi o wybór modeli. verminlord ma fajny model ale ma tez potencjał na sporo lepszy patrząc co oni potrafią obecnie zrobić ...;]
a tak to może troche mi brakuje czytelniejszych slavów. wymienianie clanów na slavy kończy się zawsze w czasie gry pytaniami 'a to nie są slavy??'
ale to kilka innych armii też cierpi na takie podobne unity (np. erranci-realmi, krasnale walczące)
a tak to może troche mi brakuje czytelniejszych slavów. wymienianie clanów na slavy kończy się zawsze w czasie gry pytaniami 'a to nie są slavy??'

http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
-
- Powergamer Rozpiskowy
ten nowy ratling to wlasciwie wyglada tak samo jak stary albo i gorzej bo plastik nie ma tyle szczegolow co metal...
co do wypowiedzi vocala:
a jesli chodzi o slavy to GW nie zwachalo interesu w wypuszczeniu osobnych slavow bo po co sie napracowac i wydac kase na oddzielne pudlo skoro w sumie sprzedadza tyle samo pudel slavow i clanow lacznie co i samych clanow z mozliwoscia przerobki na slavy...
co do wypowiedzi vocala:
to owszem masz racje ze figurki sa o wiele lepsze niz byly kiedys ale tylko jesli bierzesz pod uwage stare plastiki bo moim zdaniem to futro a wlasciwie jego brak w nowych figurkach jest beznadziejne ( tak jakby wszystkie skaveny wymyly sie szamponem z Misia Bareji)verminlord ma fajny model ale ma tez potencjał na sporo lepszy patrząc co oni potrafią obecnie zrobić ...;]
a jesli chodzi o slavy to GW nie zwachalo interesu w wypuszczeniu osobnych slavow bo po co sie napracowac i wydac kase na oddzielne pudlo skoro w sumie sprzedadza tyle samo pudel slavow i clanow lacznie co i samych clanow z mozliwoscia przerobki na slavy...
hurra! hurrrrrra! hurrrrra!Incoming! Skaven
In January 2011, following the epic release of The Island of Blood, the Skaven will be receiving reinforcements, including new models - visit the website tomorrow for more information from the Studio. And with these new additions gathering on the horizon, there is no better time to start up or expand your very own Skaven army. Here are some essential items to prepare for war:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ciekawe jakież to modele wydadzą?
I mam nadzieję że nie odjebie im z cenami jak w przypadku WL i PG
I mam nadzieję że nie odjebie im z cenami jak w przypadku WL i PG

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Metal BlistersArbiter Elegancji pisze:Ciekawe jakież to modele wydadzą?
- Warlord Spinetail - confirmed for October 23rd
- Ikit Claw
Plastic Boxes
- Hell Pit Abomination
- Warp Lightning Cannon / Plagueclaw Catapult
Battle Magic: Skaven
Art/heraldry book
"Unconfirmed":
- Tretch Craventail
- Plastic weapon teams
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No to całkiem Najs