VIII edycja
Moderator: Gremlin
Wolne żartyPiotras pisze:i taniej, znaleźć se dziewczyne
Taniej to Cię nigdy nie wyjdzie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Taniej Tania! Import z Ukrainy!bigpasiak pisze:Wolne żartyPiotras pisze:i taniej, znaleźć se dziewczyne
Taniej to Cię nigdy nie wyjdzie...
----- nie ma offu
8ed jest jaka jest, ale jest, bo jest, i grac sie da
A to jest mega na temat tak?Gremlin pisze:8ed jest jaka jest, ale jest, bo jest, i grac sie da
Pasiak - o taką reakcje chodziło, żart
A Goboss proszę Cię... Nie bulwersuj się ok? Jak masz problem wal na gg A nie, spinasz poślady. Ile razy ja Wam mówiłem, żebyście nie spamowali, co? Heh.
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
Eeee.... koledzy a czy ten eternalista to nie jest troszkę zwałowany na tym orle??
Nie żebym się czepiał sam mało na zawał nie umarłem jak zobaczyłem wasze posty z leśnym z As na +1 poniekąd prześcignęliśmy krasie...
Ale zastanawia mnie jedno. Czy czasem eternal guard fighting style nie wyklucza nam jazdę na czymkolwiek. Tu spieszę z cytatem:
"Any additional hand weapon cannot be used by a mounted model,..." (RB p.91)
Eternal Guard kintdred nie może jeździć na niczym. (sam jeszcze kombinowałem w 7ed wsadzać takiego pana na smoka, ale wtedy odsunęliście mnie od tego pomysłu - za co dziś kornie dziękuję, żem wtedy nikogo nie zwałował)
A zasada eternal guard fighting style mówi, że walcząc model jest traktowany jakby używał dwóch broni ręcznych.
Za rozwianie moich wątpliwości z góry wam dziękuje.
P.S.
teraz ja sieję ziarno niezgody
Nie żebym się czepiał sam mało na zawał nie umarłem jak zobaczyłem wasze posty z leśnym z As na +1 poniekąd prześcignęliśmy krasie...
Ale zastanawia mnie jedno. Czy czasem eternal guard fighting style nie wyklucza nam jazdę na czymkolwiek. Tu spieszę z cytatem:
"Any additional hand weapon cannot be used by a mounted model,..." (RB p.91)
Eternal Guard kintdred nie może jeździć na niczym. (sam jeszcze kombinowałem w 7ed wsadzać takiego pana na smoka, ale wtedy odsunęliście mnie od tego pomysłu - za co dziś kornie dziękuję, żem wtedy nikogo nie zwałował)
A zasada eternal guard fighting style mówi, że walcząc model jest traktowany jakby używał dwóch broni ręcznych.
Za rozwianie moich wątpliwości z góry wam dziękuje.
P.S.
teraz ja sieję ziarno niezgody
Ale hero z EGK wcale nie ma dwóch broni. On jest tylko traktowany tak jakby miał dwie bronie tylko na potrzeby combatu i to w b2b.
Poza tym w FAQu masz wyraźnie napisane że kolo moze brac dodatkowe bronie i nadal miec bonusy z EGK.
Poza tym w FAQu masz wyraźnie napisane że kolo moze brac dodatkowe bronie i nadal miec bonusy z EGK.
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"