Poza tym jak się ma takie trofeum na plecach to, będąc ogrem, nie myśli się o upale
Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A oto gotowy płaszcz, już na tyranie. Zmieniłem również głownię broni grubasa, młot bardziej mi się podoba 
Bullsom dorobiłem futrzane czapy, by bardziej podpasować ich do klimatu armii.
Rhinosik gotowy już do podkładowania i malowania, dostał topór zamiast lancy oraz nową brodę. Podstawka prawie gotowa, jeszcze tylko piaseczek i kamyki

Bullsom dorobiłem futrzane czapy, by bardziej podpasować ich do klimatu armii.
Rhinosik gotowy już do podkładowania i malowania, dostał topór zamiast lancy oraz nową brodę. Podstawka prawie gotowa, jeszcze tylko piaseczek i kamyki

Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, o 15:03 przez Mate, łącznie zmieniany 1 raz.
jak te futra trzymaja sie na tych kolesiach.. bo teraz wygladaja tak jakby po 2-3 krokach mialy z nich pospadac
- jakies szelki, pasy itp ??
a tak to ladne prace..
a te futrzane czapki wygladaja swietnie
a tak to ladne prace..
a te futrzane czapki wygladaja swietnie

ten na byku żle siedzi, trzeba rżnąć metal, i można by było zdjąć jeden łeb orka,i wtedy ta oponcza razem ze łbem orkasa pomalowana na zielono robiła by za orczą skurę
albo zapełnij GSem szczelinę między ogrem i nosorożcem, podnieś futro zwierzaka
albo zapełnij GSem szczelinę między ogrem i nosorożcem, podnieś futro zwierzaka
- Kedziorson
- Masakrator
czapy wyglądaja jak ja kiedyś...hahah --> Avatar
Wypas, panie!
Tyrant to mistrzostwo świata!
Warto przyjść na lekcje Kerima, co?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Hm ok, zawiozę go dziś do Faberów z karteczką dla CiebieKerim pisze:zostaw rinoxa u FF, będę przechodził - dolepię co trza, ty byś pewnie też mógł, ale czasami na jąkąś figsę już nie da sie patrzeć - rozumiem cię
Ja już nie mogę patrzeć na tę figurkę, mam całe paluchy pocięte i nie chce mi się przez parę dni nic konwertować
EDIT: Rhinox już jest u FF, dałem Kasi i powiedziałem, że to dla Ciebie.
Pudełeczko jest podpisane, nie powinno być problemu
uwazaj tylko... Kasia lubi ostatni wydwac zeczy nieprzeznaczone do tego
np. mi ostantio wydałą zamias orka kerima, figurke elfa z avatar games czy jaoks tak 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kasia ma w ogóle ostatnio niezłą historię z wydawaniem rzeczy zostawionych czy odłożonych dla kogoś. Prawda, Wafi? 
Chciałbym zobaczyć skończonego rhinoxa. Jeśli będzie trzymał poziom reszty armii, będzie turbowypasiony.
Chciałbym zobaczyć skończonego rhinoxa. Jeśli będzie trzymał poziom reszty armii, będzie turbowypasiony.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Tak więc Kerim - czekamy
Narazie robię sobie kilkudniową przerwę w malowaniu/konwertowaniu, muszę skończyć ten cholerny projekt
Ale zaraz potem biorę się za BSB na Playmini (choć jeszcze nie wiem, jaką figurkę kupić
no i malowanie butchera i rhinoska 
Narazie robię sobie kilkudniową przerwę w malowaniu/konwertowaniu, muszę skończyć ten cholerny projekt
Ale zaraz potem biorę się za BSB na Playmini (choć jeszcze nie wiem, jaką figurkę kupić
No i mas zpanie co chciales
Kerim zabral i popsul 
Oh tyrant to meczaca rzecz, pamietam jak ja sie pocilem kiedy mialem przyjemnosc go malowac (link).
Widac ogromne postepu w rzezbieniu futra - very nice. Wlasciwie w calej figurce nie podobaja mi sie tylko te a'la rubiny u pasa - nie sa prawidlowo zrobione. Pociagnij chociaz lakierem jesli je tak zostawiasz . No i futrzane zakonczenia spodni wygladaja na bardzo "rushed".
Oh tyrant to meczaca rzecz, pamietam jak ja sie pocilem kiedy mialem przyjemnosc go malowac (link).
Widac ogromne postepu w rzezbieniu futra - very nice. Wlasciwie w calej figurce nie podobaja mi sie tylko te a'la rubiny u pasa - nie sa prawidlowo zrobione. Pociagnij chociaz lakierem jesli je tak zostawiasz . No i futrzane zakonczenia spodni wygladaja na bardzo "rushed".