ze swojej strony co nieco do lizaków pożyczyć mogę
Kohortex 2010 WYPOŻYCZALNIA
Kohortex 2010 WYPOŻYCZALNIA
W tym temacie wypożyczalnia 
Poszukuję 20 kuszników i 18 hangunnersów Imperialnych!
Proponuję za to 2 browary
Osobiście mogę pożyczyć trochę VC i resztki Empire, oczywiście za odpowiednią walutę
Proponuję za to 2 browary
Osobiście mogę pożyczyć trochę VC i resztki Empire, oczywiście za odpowiednią walutę
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2010, o 22:26 przez Wisnia, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm ... Manfred. "Imperium już be? Chcę nowe zabawki?"Manfred pisze:Armię VC potrzebuję
Ja w razie czego potrzebowałbym trochę gwardzistów ponieważ swoich mi się nie uda skończyć na czas... :/
Może resztę rzeczy które mam uda mi się jakoś skończyć i maznąć na podstawowe kolory :/
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Też dziwnym trafem jakoś tak skojarzyłemLazur pisze:Czy ma to coś wspólnego z wynikami ostatniego mastera?Manfred pisze:imperium poszło na rzecz 40K
wracam do 1 armii ;P
Ciekawe ile wziął za steam tanka z klocków lego

z masterem tak ale nie w stronę 1 miejsca,
no ale wracając do tematu, kto mi pożyczy armię ?
P.S. czołg z lego jeszcze stoi w domu, mogę komuś syplić
kurcze coraz więcej bedzie takich ogłoszeń chyba:DPitul pisze:Potrzebuje 20Grave guardów i Coacha.Mogę wzamian pożyczyć całą armie WE .
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
potrzeba mieu dwóch warlock engineerów, dwa mortary i bsb. Oferuję standard (4pack)
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
o, to by był wypas:) ale jeszcze potwierdzę w ciągu tygodnia.Tyrant pisze:2 elektrykow i bsb moge ci zabrac..;] i 1 mortara!!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
zobacze, ilu mi zostanie wolnych i coś może bym znalazł, acz obiecać nie mogę...
Aż musiałem terminarz moich prac zrobić, żeby zobaczyć, że tylko na 3 podstawowe kolory zdąże to pomalować...Daw pisze:Ja już swoja ekipę prawdopodobnie pomaluję na te trzy kolory żeby była. Pożyczyc pomalowanych będzie ciężko... :/