Na turnieju przy stoliku sedziowskim. Zapraszamy na inicjacje!Gopal pisze:Kiedy się buli wpisowe, bo nie znam zwyczajów?
THUNDERSTOMP - Wa-wa, 16 października, 2800pkt. - regulamin!
- swieta_barbara
- habydysz
Re: THUNDERSTOMP - Wa-wa, 16 października, 2800pkt. - regula
No to fajnie.
Teraz tylko się zastanowić nad ropą. Co turniej to inne rzeczy. W Lublinie 3k punktów z Bastardem.
Tutaj jest 2800 z zajebiaszczą innowacją wiatrów, podmuchów i ziemiastych rozwiązań.
Tydzień później w Bydgoszczy 1600 z kolejnymi zupełnie innymi zasadami
Trzeba na ciepło wszystko ogarniać, hehe
Teraz tylko się zastanowić nad ropą. Co turniej to inne rzeczy. W Lublinie 3k punktów z Bastardem.
Tutaj jest 2800 z zajebiaszczą innowacją wiatrów, podmuchów i ziemiastych rozwiązań.
Tydzień później w Bydgoszczy 1600 z kolejnymi zupełnie innymi zasadami
Trzeba na ciepło wszystko ogarniać, hehe
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Hehehe... to prawda! Ale czy nie jest to ciekawsze niz jezdzenie wszedzie jedną oklepana rozpą?Daw pisze: Trzeba na ciepło wszystko ogarniać, hehe
Polska scena turniejowa to niezly poligon eksperymentalny, na ktorym jestesmy w stanie przetestowc naprawde wiele rozwiazan. To nam sie moze tylko oplacic. Za jakis czas pewnie nie bedzie tak dużych róznic miedzy regulaminami, bo slabe rozwiazania odejda w mrok niepamięci a dobre rozwiazania sie zaadoptuja i zaczna byc wykorzystywane na innych imprezach.
Ogolnie cieszy mnie zmiana trendu - marudzenie jest juz passe, teraz na topie jest pogodzenie sie z nowa edycja i kminienie, jak sobie w nowych warunkach poradzic.
Wiadomo, że to o wiele ciekawsze ale muszę przyznać, że właśnie te różne rozwiązania i formaty gry nakręcają mnie żeby pojeździć trochę polsce i przy okazji ogarnąć się trochę w graniu. Słabe patenty zawsze nie miały i nie będą mieć racji bytu poza jednorazowym testem. Trend zmieni się jeszcze bardziej Ludzie jak złapią bakcyla i przyzwyczają się, że cały czas są zmiany to później będą narzekać, że jest ciągle ten sam format z tymi samymi regułamibless pisze: Hehehe... to prawda! Ale czy nie jest to ciekawsze niz jezdzenie wszedzie jedną oklepana rozpą?
Polska scena turniejowa to niezly poligon eksperymentalny, na ktorym jestesmy w stanie przetestowc naprawde wiele rozwiazan. To nam sie moze tylko oplacic. Za jakis czas pewnie nie bedzie tak dużych róznic miedzy regulaminami, bo slabe rozwiazania odejda w mrok niepamięci a dobre rozwiazania sie zaadoptuja i zaczna byc wykorzystywane na innych imprezach.
Ogolnie cieszy mnie zmiana trendu - marudzenie jest juz passe, teraz na topie jest pogodzenie sie z nowa edycja i kminienie, jak sobie w nowych warunkach poradzic.
A tak poza tym, na drugim z trzech Waszych turniejów na VIII ed. są wprowadzane bardzo ciekawe rozwiązania, które są bardzo entuzjastycznie przyjmowane. Tylko się cieszyć i mam nadzieję, że pomimo dobrego odbioru tego co jest nie spoczniecie i będzie dalsze kminienie jak jeszcze bardziej urozmaicić tury .
- swieta_barbara
- habydysz
Zgodnie z Twoim marudzeniem to master na Slasku sie nie odbyl, defetysto.Grolshek pisze:Jak również pokazał że nie da się grać na czystą 8ed. Zresztą zgodnie z moim marudzeniem...
Warto było spróbować. Oczywiscie miscasta nie ma.Przemcio251 pisze:Wydaje mi się, że nie działa... ale warto było zapytać
Nie ma wiekszej radosci niz entuzjastyczne przyjecie pomyslu. Wielkie dzieki za to! Mam też nadzieje, ze entuzjam przełoży sie na frekwencje....Daw pisze: A tak poza tym, na drugim z trzech Waszych turniejów na VIII ed. są wprowadzane bardzo ciekawe rozwiązania, które są bardzo entuzjastycznie przyjmowane. Tylko się cieszyć i mam nadzieję, że pomimo dobrego odbioru tego co jest nie spoczniecie i będzie dalsze kminienie jak jeszcze bardziej urozmaicić tury .
Jeżeli chodzi o przyszłe turnieje, to jestem wiecej niz pewny, że Was jeszcze nie raz zaskoczymy.... hehehe...
Tylko nie przelewaj swoich smutkow i szarzyzny na corke, zeby chociaz za mlodu doswiadczyla nieco radosci. Bitter old man...Grolshek pisze:O nie nie; nie "defetysto"... Co najwyżej trzeźwo patrzę na ten świat pełen smutku i szarzyzny...
Zreszta po co tak jeczysz? Na turnieje i tak nie jezdziles/nie jezdzisz. Nie pasuje, to graj w 5ta, 6sta, czy tam 7dma edycje, tylko przestan tak niemilosiernie zamulac... Kazdy blessowy top musisz zasmiecac swoim nieszczesciem i w kazdym ludzie mniej lub bardziej dosadnie, prosza cie zebys przestal.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Syna !!!Rince pisze:Tylko nie przelewaj swoich smutkow i szarzyzny na corke, zeby chociaz za mlodu doswiadczyla nieco radosci. Bitter old man...Grolshek pisze:O nie nie; nie "defetysto"... Co najwyżej trzeźwo patrzę na ten świat pełen smutku i szarzyzny...
Zreszta po co tak jeczysz? Na turnieje i tak nie jezdziles/nie jezdzisz. Nie pasuje, to graj w 5ta, 6sta, czy tam 7dma edycje, tylko przestan tak niemilosiernie zamulac... Kazdy blessowy top musisz zasmiecac swoim nieszczesciem i w kazdym ludzie mniej lub bardziej dosadnie, prosza cie zebys przestal.
Aj, szkoda, ze zedytowales posta...
Pamietaj, ze twoja subiektywna ocena, niekoniecznie jest nazywaniem rzeczy po imieniu, czyt. gowniana edycja jest gowniana tylko dla ciebie.
"A jakbyś nie zauważył to ja mam syna a nie córkę... "
My bad.
"P.S. Ta edycja powoli przestaje być gównianą ze względu na zmiany jakie wprowadzają ludzie na turniejach... Widać światełko w tunelu..."
Albo przestaje byc gowniana, bo ludzie coraz wiecej w nia graja? Jakos po Silesianie wielkich placzow nie widac...
Jalowa dyskusja. Eot.
Pamietaj, ze twoja subiektywna ocena, niekoniecznie jest nazywaniem rzeczy po imieniu, czyt. gowniana edycja jest gowniana tylko dla ciebie.
"A jakbyś nie zauważył to ja mam syna a nie córkę... "
My bad.
"P.S. Ta edycja powoli przestaje być gównianą ze względu na zmiany jakie wprowadzają ludzie na turniejach... Widać światełko w tunelu..."
Albo przestaje byc gowniana, bo ludzie coraz wiecej w nia graja? Jakos po Silesianie wielkich placzow nie widac...
Jalowa dyskusja. Eot.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rzeczywiście, 7-mkana którą kochasz grać nie jest przebalancingpatchowana...Grolshek pisze:Jak również pokazał że nie da się grać na czystą 8ed. Zresztą zgodnie z moim marudzeniem...
Czy na tym turze widzisz jakiekolwiek ingerencje w zasady poza power scrollem, który imo jest niepotrzebny i połówkami z unitów?
Ach... owszem - Steam 0-1 ale i tak bez tego by się obeszło.