Trochę DoW (i nie tylko)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Trochę DoW (i nie tylko)
Na początku ten wątek miał się nazywać "Paćkanie Krzyża", jednak przez zbieżność nazw wolałem nie ryzykować W zasadzie to za "prawdziwe" malowanie figurek wziąłem się nie dawno, wcześniej pomalowałem około 80 figurek w ciągu 2 lat i właśnie wyjąłem owe figsy z płynu hamulcowego. Na pierwszy ogień idzie Richter Kreugar z Cursed Company (z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale przy Snotlingach za cholerę nie chciało złapać ostrości):
Muzyk
Ork
I wszyscy razem
Wymalowanych mam więcej, ale zrobię im zdjęcia jak znajdę do nich tarcze, a teraz Night Goblin Boss ze Skull Pasa
Snotlingi
Na mieczu i napierśniku Richtera miał być OSl od gemów, ale po raz pierwszy próbowałem tej techniki i wyszło jak wyszło Podstawkom poprawię na czarno ranty i zamaluję Goblinowi odprysk na nosie (ta "ziarnistość" na Goblinie i Snotlingach jest przez lakier, co dziwne, bo później już tak nie robił).
Chętnie posłucham krytyki, najwyżej będzie jednego EMO więcej
Muzyk
Ork
I wszyscy razem
Wymalowanych mam więcej, ale zrobię im zdjęcia jak znajdę do nich tarcze, a teraz Night Goblin Boss ze Skull Pasa
Snotlingi
Na mieczu i napierśniku Richtera miał być OSl od gemów, ale po raz pierwszy próbowałem tej techniki i wyszło jak wyszło Podstawkom poprawię na czarno ranty i zamaluję Goblinowi odprysk na nosie (ta "ziarnistość" na Goblinie i Snotlingach jest przez lakier, co dziwne, bo później już tak nie robił).
Chętnie posłucham krytyki, najwyżej będzie jednego EMO więcej
zanim napisałeś, że to OSL myslałem, że to krew albo wnętrzności.
Ale jak juz się zorientowałem że to OSL, to sądzę że całkiem nieźle ( tyle że ten różówy troche mi nie podchodzi).
goblin ładnie Ci wyszedł.
ogólnie malowanie dobre, podstawki marne.
z której edycji te szkielety 3 pierwsze??
Ale jak juz się zorientowałem że to OSL, to sądzę że całkiem nieźle ( tyle że ten różówy troche mi nie podchodzi).
goblin ładnie Ci wyszedł.
ogólnie malowanie dobre, podstawki marne.
z której edycji te szkielety 3 pierwsze??
]arrrr
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Obecne Rory wyszły na przełomie 4/5 edycji , kościotrupy w 5 edycji.jamakot pisze:z której edycji te szkielety 3 pierwsze??
Krzyżu
Malowanie dobre i schludne mi się podoba, choć efekt mieniącego się gema więcej przejść powinien mieć .
Widzę Wszystko
Mały up, pomimo, że nie zrobiłem wszystkim tarcz.
Przez te 25 trupów nie tknę w najbliższym czasie VC, choć taki był pan, więc robię Bretońca dla kumpla
Sztandarowy:
Krasnal
Skaven:
Saurus:
a to reszta hołoty:
I wszyscy razem:
Osobiście nie jestem zadowolony z gemów rogów na gorze, chciałbym zrobić sztandarowemu jakiegoś freehanda na sztandarze i polepszyć podstawki, ale nie wiem za bardzo jak się za to zabrać
No i samoróbka:
(związek płci i szeroko otwartych ust jest rzeczą całkowicie przypadkową i niezamierzoną )
A także niziołek na kucyku (co prawda jest to pomysł Deliberitusa, ale tamtych nie wiedziałem ,więc mam nadzieję, ze nie powielam w pomysłu)
Przez te 25 trupów nie tknę w najbliższym czasie VC, choć taki był pan, więc robię Bretońca dla kumpla
Sztandarowy:
Krasnal
Skaven:
Saurus:
a to reszta hołoty:
I wszyscy razem:
Osobiście nie jestem zadowolony z gemów rogów na gorze, chciałbym zrobić sztandarowemu jakiegoś freehanda na sztandarze i polepszyć podstawki, ale nie wiem za bardzo jak się za to zabrać
No i samoróbka:
(związek płci i szeroko otwartych ust jest rzeczą całkowicie przypadkową i niezamierzoną )
A także niziołek na kucyku (co prawda jest to pomysł Deliberitusa, ale tamtych nie wiedziałem ,więc mam nadzieję, ze nie powielam w pomysłu)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Krzyżu
Ten patent z hallingiem dobry . kiedyś był taki oddział z dzidami oraz tarczami . Ogólnie pomysł nie przeciętny .
Figurka wypas
Ten patent z hallingiem dobry . kiedyś był taki oddział z dzidami oraz tarczami . Ogólnie pomysł nie przeciętny .
Figurka wypas
- Tiger Brown
- Kradziej
Pomysł bretońca i gulaska świetny Króliczek zupełnie nie pasuje i psuje efekt - sztuka nie przedobrzyć.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Bomba truposze, ciągle staram się dorwać tanio figurke szkieletu orka.
Fajne malowanie, kucokowa jazda niziołków będzie na pewno budzić uśmiech na paskudnych twarzach przeciwników.
Staruszek z tych figurek które pokazałeś najlepiej się przezentuje.
Fajne malowanie, kucokowa jazda niziołków będzie na pewno budzić uśmiech na paskudnych twarzach przeciwników.
Staruszek z tych figurek które pokazałeś najlepiej się przezentuje.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Wreszcie skończyłem następnych dwóch Niziołków do mojej lekkiej kawalerii (może trochę za duże te zdjęcia ):
Niestety nie umiem zrobić lepszych cięciw, a co sądzicie o reszcie?
PS. Wyszła już Errata do DoW'ów?
PS2. Ma ktoś może na sprzedaż muzyka i sztandarowego od niziołków ?
Niestety nie umiem zrobić lepszych cięciw, a co sądzicie o reszcie?
PS. Wyszła już Errata do DoW'ów?
PS2. Ma ktoś może na sprzedaż muzyka i sztandarowego od niziołków ?