Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Mecz marzenie można powiedzieć - żal że nie wygrali ale i tak sukces jest.
Nie wiem czy to ja jestem jakimś takim optymistą i czy czasem sobie czegoś nie przerysowuję za bardzo ale mam wrażenie że również ten sezon w naszej lidze jest ciekawszy jakiś taki. Np ostatnie mecze Lech ze Śląskiem Wrocław, Jagiellonia z Wisłą czy Ruch z Legią.
Pozostaje mieć nadzieję że nie ma wałków żadnych i nikt nie próbuje sobie dorobić na boku na wynikach (jak to miało miejsce wcześniej)
Nie wiem czy to ja jestem jakimś takim optymistą i czy czasem sobie czegoś nie przerysowuję za bardzo ale mam wrażenie że również ten sezon w naszej lidze jest ciekawszy jakiś taki. Np ostatnie mecze Lech ze Śląskiem Wrocław, Jagiellonia z Wisłą czy Ruch z Legią.
Pozostaje mieć nadzieję że nie ma wałków żadnych i nikt nie próbuje sobie dorobić na boku na wynikach (jak to miało miejsce wcześniej)
ogolem poczatek sezonu obfituje w mniejsze i wieksze niespodzianki. o ile druzyny grajace w eliminacjach pucharow juz wtedy pokazaly, na co je bedzie stac, to Korona i Belchatow naprawde zaskoczyly na plus.
Mysle, ze mimo wszystko karty jeszcze nie sa do konca rozdane - najblizsze kolejki pokaza, czy Jaga utrzyma sie na czele, czy Wisla sie ogarnie po przyjsciu Holendra, czy Cracovia poleci z hukiem... chyba dawno nie bylo tak ciekawej ligi.
Mysle, ze mimo wszystko karty jeszcze nie sa do konca rozdane - najblizsze kolejki pokaza, czy Jaga utrzyma sie na czele, czy Wisla sie ogarnie po przyjsciu Holendra, czy Cracovia poleci z hukiem... chyba dawno nie bylo tak ciekawej ligi.
- Jacek_Azael
- Masakrator
No i chu... Legia pokazała charakter, a Peszko pała powinien w łeb dostać za ten strzał. Po 30 minutach mogło być 3-0 dla Lecha i po meczu, a skończyło się 2-1 dla Legii, a to i tak nie najgorszy wymiar kary bo mogło być więcej dla Legii. Pokazali, że potrafią nawet jak w 10 grają całą drugą połowę.
Pokazali , że "jak chcą to umią" - tylko problemik w tym, że zazwyczaj im się k.... nie chce, leniom patentowanym. Ostatnio moje ulubione drużyny co i rusz przyprawiają mnie o ataki serca. Tyle że przestać się przejmowac trochę trudno 

"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Ostatnio zmieniony 9 paź 2010, o 17:48 przez DZIK, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie w biurze pare osób dostało w prezencie od innej firmy bilety na ten mecz z całym pobytem w Barcelonie. ZAjebista rzecz Barca Valencia.
zajebisty mecz Barca - Valencia no i piękny, wypasiony prezent - sam bilet z przejazdem wg jednej z firm 1369 zeta, a tu jeszcze pobyt...
mam nadzieję że pozbawiona pięniędzy (ale nie pozbawiona dobrych graczy) Valencia zakończy nudny, dwubiegunowy hiszpański system z ostatnich lat
kto więcej wykupi grajków Real czy Barca? już nawet Chelsea robiła jedynie połowę barcelońskiego budżetu zakupów w ostatnich latach, nie wspominając Realu...
datę edytowałem - 16 tego o 20 tej to będzie...
mam nadzieję że pozbawiona pięniędzy (ale nie pozbawiona dobrych graczy) Valencia zakończy nudny, dwubiegunowy hiszpański system z ostatnich lat
kto więcej wykupi grajków Real czy Barca? już nawet Chelsea robiła jedynie połowę barcelońskiego budżetu zakupów w ostatnich latach, nie wspominając Realu...
datę edytowałem - 16 tego o 20 tej to będzie...