Bitewniaki w Zameczku! Wrocław 2x1500 09.10.10
Re: Bitewniaki w Zameczku! Wrocław 2x1500 09.10.10
wkrótce będzie na więcej jestem w takcie rzucania dalej xD
Normalny power scroll 99/100
Moja propozycja 61/100
Bez power skrolla 29/100
Normalny power scroll 99/100
Moja propozycja 61/100
Bez power skrolla 29/100
po tym jak na SM Zielony rzucił mi z 6 kości przy PS'ie i nie miał żadnego dubletu (szansa rzędu 0,000017 procenta) to ja twierdze, ze PS nie jest straszny ;P
A tak na serio: zostałem przegłosowany, dlatego PS będzie zbanowany, mi to nawet na rękę
A tak na serio: zostałem przegłosowany, dlatego PS będzie zbanowany, mi to nawet na rękę

- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Morrok pisze:po tym jak na SM Zielony rzucił mi z 6 kości przy PS'ie i nie miał żadnego dubletu (szansa rzędu 0,000017 procenta) to ja twierdze, ze PS nie jest straszny ;P
jak kto woli, osobiście uważam że to zbytnia ingerencja w AB

zobaczmy jak nasz team bez ogrania będzie sobie radził

choć podstawowe założenia są znane

pozdrawiam

Cześć, witam się ze wszystkimi na forum.
Chętnie zagrałbym w tym turnieju (trzeba figurki odkurzyć) jednak nie mam żadnej pary. Znajdzie się ktoś chętny do zagrania for fun? Armia Dark Elves. Od razu lojalnie uprzedzam, że nie jestem ograny z zasadami 8 edycji...
Chętnie zagrałbym w tym turnieju (trzeba figurki odkurzyć) jednak nie mam żadnej pary. Znajdzie się ktoś chętny do zagrania for fun? Armia Dark Elves. Od razu lojalnie uprzedzam, że nie jestem ograny z zasadami 8 edycji...
Primo; widzisz mozliwosc wystawienia jednej armii? Nie dalem takiej opcji 
secundo: juz nie chce udupiac BSB... ani dawac wymogu- i tak kazdy jak moze to daje bsb, nie jest tylko konieczny w TK i w VC
Tercio: nie mienia- mienie czyjeś to imię ze staropolskiego. poprawnie jest "posiadanie", "dysponowanie"
@Neithan; popisz do ludkow wypowiadajacych sie w tematach o wroclawskich turniejach- pewnie ktos sie zglosi

secundo: juz nie chce udupiac BSB... ani dawac wymogu- i tak kazdy jak moze to daje bsb, nie jest tylko konieczny w TK i w VC
Tercio: nie mienia- mienie czyjeś to imię ze staropolskiego. poprawnie jest "posiadanie", "dysponowanie"

@Neithan; popisz do ludkow wypowiadajacych sie w tematach o wroclawskich turniejach- pewnie ktos sie zglosi
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
to ma być turniej par.. a jak nie to przynajmniej urozmaicenia armii... przy czym udupia to np. DE 2 hydry czy Twe skaveny bo abdomi... choć wyrażając się osobiście uważam że Morrok postąpił słusznie choć nie koniecznie z takim założeniem od samego początkuMarcins pisze:Morrok pisze:Primo; widzisz mozliwosc wystawienia jednej armii? Nie dalem takiej opcji
to daj taką opcje.

fajnie że pojawiają się to coraz nowi gracze

pozdrawiam

()=============[+]>>>>>W>K>S>>>>>>G>R>E>A>T>>>>>>W>E>A>P>O>N>>>>>>
bullshit!Morrok pisze:Morrok oraz Dolnośląskie Stowarzyszenie Fantastyczne mają zaszczyt zaprosić graczy na turniej zaliczany do ligi polskiej 10/11r.
Morrok nie zapomniałes czegoś?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
bedziemy z bałaganem. rozpy po nadeslemy pojutrze wieczorem.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293