Tedi Workshop!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Tiger Brown
- Kradziej
Re: Tedi Workshop!
Wyglądają jak z ilustracji na okładkach książek Pratchetta. Doładuj aparat i zrób nowe, bo na razie to niefajnie się prezentują (głównie mało co widać).
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Oddział pięciu sztandarowych?
Ogólnie wyglądają w porządku, choć osobiście wolę bardziej tradycyjną kolorystykę, zwłaszcza na klasycznych modelach.
Ogólnie wyglądają w porządku, choć osobiście wolę bardziej tradycyjną kolorystykę, zwłaszcza na klasycznych modelach.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Klub zdesperowanych mezczyzn, ktorym kobiety dorabiaja rogi
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ciekawe modele, szkoda tylko że klony.
Co do malowania to przydałby się większy kontrast na skórze i/lub lepsze fotki bo na tych ta żółcień/brąz wygląda strasznie płasko
Co do malowania to przydałby się większy kontrast na skórze i/lub lepsze fotki bo na tych ta żółcień/brąz wygląda strasznie płasko
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Słabe foty, bo aparat sie zepsuł i robione telefonem. Za 2-3 tygodnie powinienem wrzucić lepsze foty maga i paru innych rzeczy.
Poprawiony mag , który jest chyba 3-4 str temu. Nie ma tych obrzydliwych dziur na płaszczu, ma rozjaśniony zarost i ogień oraz przemalowaną szatę i wzorki na niej. Moim zdaniem wygląda znacznie lepiej. Mam jeszcze wip kuszników, ale do nich trzeba aparatu, 38 halabardników pokonwertowanych (unpainted) i 3 sztandary z materiału (unpainted).
sorry za jakość fotek jeszcze raz !
Poprawiony mag , który jest chyba 3-4 str temu. Nie ma tych obrzydliwych dziur na płaszczu, ma rozjaśniony zarost i ogień oraz przemalowaną szatę i wzorki na niej. Moim zdaniem wygląda znacznie lepiej. Mam jeszcze wip kuszników, ale do nich trzeba aparatu, 38 halabardników pokonwertowanych (unpainted) i 3 sztandary z materiału (unpainted).
sorry za jakość fotek jeszcze raz !
- Tiger Brown
- Kradziej
Tedziu! Ty jesteś chłopak w gorącym Bałtyku kąpany chyba. Po co się tak śpieszysz z wrzucaniem fotek, o których sam wiesz że są marne i mało co na nich widać? Marnujesz swoją pracę, bo można się z tych niewyraźnych plam domyślać, że figurki są całkiem fajnie pomalowane. Ale przy takich fotkach, to nie chce się nawet zaglądać.
Zaczekaj aż będziesz miał dobry aparat, zaczekaj aż będziesz miał dobre zdjęcia i dopiero wrzucaj. Zacznij myśleć jak artysta. Pokazuj skończone dzieło i w taki sposób, żeby widzowie oniemieli z zachwytu.
Zaczekaj aż będziesz miał dobry aparat, zaczekaj aż będziesz miał dobre zdjęcia i dopiero wrzucaj. Zacznij myśleć jak artysta. Pokazuj skończone dzieło i w taki sposób, żeby widzowie oniemieli z zachwytu.
Eh, nie moja wina, że ludzie co mają sprawne aparaty fotograficzne nie mają dla małego Tediego czasu :c!Tiger Brown pisze:Tedziu! Ty jesteś chłopak w gorącym Bałtyku kąpany chyba. Po co się tak śpieszysz z wrzucaniem fotek, o których sam wiesz że są marne i mało co na nich widać? Marnujesz swoją pracę, bo można się z tych niewyraźnych plam domyślać, że figurki są całkiem fajnie pomalowane. Ale przy takich fotkach, to nie chce się nawet zaglądać.
Oszukiści i tyle !
- Tiger Brown
- Kradziej
Jak to "nie twoja wina"? Oczywiście że Twoja! Za słabo pracujesz nad znajomymi, żeby miały dla Ciebie czas. Jak nie lecą na "małego Tediego" to może warto pomyśleć nad zmianą wizerunku? Żeby poleciały.tedzio pisze:Eh, nie moja wina, że znajomi (dokładnie znajome ) co mają sprawne aparaty fotograficzne nie mają dla małego Tediego czasu :c!
Oszukiści i tyle !
nmm na mieczu to cudo