"Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Kamil.Sz
Falubaz

Re: "Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin

Post autor: Kamil.Sz »

Marek15 pisze:Miejscówka super, turniej super. Format trochę za duży, niewiele gadałem, a 1 bitwę skończyłem przed czasem, 2 - 4 tura grubo po czasie, he he, 3 skończyliśmy na 5 turze, brak czasu. Osobiście fajnie mi się grało na 3tyś, ale tak po pół godzinki do każdej bitwy więcej by się przydawało.

nie pamiętam z kim to rozmawiałem między bitwami, coś o pechu jak to mu pół bretońskiej armii uciekło po tym jak goblin zagrał na Pipe of Doom. Jeśli dobrze pamiętam - gobliny podjechały wilkami i bohater zagrał. Jeśli tak - to był to wał - Pipe może mieć tylko Night Gobo, a nocnik nie może jechać na wilku. Chyba że podjechał wielkim Squigie
Ze mną o tym rozmawiałeś. Przeciwnik mógł mnie faktycznie zwałować. Niemniej bitwa była 2,5 roku temu więc, pewien na czym ten goblin jeździł nie jestem.

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

nie róbcie 23 października! Na 23 mamy już wynajętą salę w Radomiu, tylko na razie 'dyskutujemy' nad scenariuszami :wink:

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Aha spoko. Może to i lepiej. może 30 października się uda. Zobaczymy. Postaram się tą szkołę na stałe załatwić. Ale co do długości turnieju to mogę albo go zrobić wcześniej, albo skracać bitwy. 3 godziny na bitwę to w sumie 9 godzin. Do tego rozstawianie sprzątanie itp. i wychodzi że od 8 rano do 19. 11 godzin to całkiem sporo i dlatego mogę mieć problem ze szkołą. No i mam nadzieję że nam zmagazynują blaty...

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

emiel_regis pisze:nie róbcie 23 października! Na 23 mamy już wynajętą salę w Radomiu, tylko na razie 'dyskutujemy' nad scenariuszami :wink:
Dawajcie temat :D
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
Kondi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kondi »

właśnie rozpakowałem się i okazało się że zaginą mi jeden DR, a miałem na pewno wszystkich na turnieju jak ktoś znajdzie w swoich fiksach go prosił bym o jego zwrócenie.
Obrazek
Dark Elf Army of Druchii:
Win/Draw/Lose (04.01.2010-xxx)
18/1/4

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

Kitsuna porwała :twisted:
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Marek15
Mudżahedin

Post autor: Marek15 »

Ja się jeszcze nie rozpakowywałem, skrzyneczki z figurkami stoją w kącie pokoju. Za to dostałem od żony prezent na urodziny: 5 nieotwieranych blisterków 5ed jeźdźców pająków. Chyba będę musiał teraz jakiś czas grać Orkami :)

persivall
Plewa

Post autor: persivall »

My mamy taki dylemat co do 1 miejsca i WE xD
Tak sie zastanawiamy jak to możliwe, cóż on wymyślił?
moglibyście zamieścić rozpę tutaj na forum co byśmy ją mogli poanalizować?
No bo na pierwszy rzut oka to we sa niegrywalne w tej ed...

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Duża czarodziejka z przerzutami dispela

2 noblów na orłach z 1+ armorem.

bsb z hailem

treman
6 wayów
3 orły

7wardancerów
2x5wildów

2x8 driad
3x15 łuczników

Rozpiska jak na WE to dość mocna. Zwłaszcza te cholerne orły po 3 życia i 1+ armour.

Nie wiem jak w innych bitwach ale przynajmniej ze mną to Runek miał raczej farta :P
Mój lord chaosu klepał w jego orła ze 3 tury, a Runek nasejwował większość ataków i to na 5+. Albo rozstrzelał mi w jednej turze oddział kawalerii. Chociaż muszę przyznać że rozwalił mnie taktycznie bo ja mu wyciąłem wszystko co wartościowe a on skasował mi sztandary i przegrałem scenariusz Blood and Glory :)

ODPOWIEDZ