THUNDERSTOMP - Wa-wa, 16 października, 2800pkt. - regulamin!
- swieta_barbara
- habydysz
Nie znajdą, dopóki nie będzie dwóch czołgów. Po co składać rozpę pod coś, czego nie ma?Miałem na myśli tylko to że dwa czołgi to lekka przesada, przynajmniej dopóki gracze nie znajdą nowych patentów na czołgi.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
wpadaj ze smalcem!Jankiel pisze:Nie znajdą, dopóki nie będzie dwóch czołgów. Po co składać rozpę pod coś, czego nie ma?Miałem na myśli tylko to że dwa czołgi to lekka przesada, przynajmniej dopóki gracze nie znajdą nowych patentów na czołgi.
wyglada na to ze jednak nie wpadne chyba ze tylko na dwie pierwsze bitwy ale to chyba za duze zamieszanie wprowadzi... chyba ze ktos tez nie moze zostac na 3ciej bitwie i damy sobie po 10 albo cos
To bardzo mylaca podmiana. Sprobuj jednak zdobyc tych slayerow. Tak, zeby przynajmniej pierwszy rząd skladał sie z zabójców.andmiz pisze:Przejdą zwykli warriorzy krasnoludzcy za slayerów?
Najlepiej czyms, co bedzie przypominalo kociol i bedzie mialo odpowiednia podstawkę.Milo pisze:
1. Czym moge sproksować kocioł ??
Na luzie.Milo pisze: 2. Hajelficki smok przejdzie za Black Dragona ??
ja bym sie zglosil ale jak pisalem moge przyjechac tylko na 2 pierwsze bitwy wiec chyba nie ma sensu bo nikt nie ma takiego problemu jak ja wiec nie chce komplikowac sprawy... ale pewnie niedlugo zglosza sie Mikes, Draco i Dzoooma
jezeli nie znajdziesz innych to ja moge pozyczyc Ci slayerow... przez kogos kto bedzie jechal, ilu potrzebujesz?andmiz pisze:Pożyczy ktoś slayerów? Pifko lub soczek dla dobroczyńcy.
Poniewaz turniej blisko a nic nie wskazuje na to, by LS wypuscila w tym tygodniu jakiś updejt , wiec pragne poinformowac (bo jest to ważne już teraz, na etapie tworzenia rozpisek), ze wobec nierozstrzygniętego statusu kwestii korzystania monsterów z LD poganiaczy, oraz w temacie korzystania z +2Sv za Eternal Guard, ustalam, co następuje:
- monstery korzystają z LD poganiaczy (wiec gramy tak, jak grało się do tej pory)
- Herosi ze wspolnoty Eternal Guard maja bonus do sejwa, moga korzystać z magicznego i zwyklego ekwipunku, a bonusy za Eternal Guard i wyposażenie kumulują się (więc tak, mozna miec sejwa na 1+)
Dziękuje za uwagę.
- monstery korzystają z LD poganiaczy (wiec gramy tak, jak grało się do tej pory)
- Herosi ze wspolnoty Eternal Guard maja bonus do sejwa, moga korzystać z magicznego i zwyklego ekwipunku, a bonusy za Eternal Guard i wyposażenie kumulują się (więc tak, mozna miec sejwa na 1+)
Dziękuje za uwagę.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Chciałbym zarezerwować miejsce.
Update uściśleń będzie jutro, wyjąwszy kwestię uściśleń M&H.
BTW, niech mi ktoś uzasadni tego eternala... Pasiak zupełnie nie potrafił, to jakiś stek bredni.
Update uściśleń będzie jutro, wyjąwszy kwestię uściśleń M&H.
BTW, niech mi ktoś uzasadni tego eternala... Pasiak zupełnie nie potrafił, to jakiś stek bredni.