Problem z Fotami ;(

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anzalf
"Nie jestem powergamerem"

Problem z Fotami ;(

Post autor: Anzalf »

Nie potrafię wstawiać zdjęć tak aby było je od razu widać, zawsze musiałem wstawiać na fotosika i dawać linki, proszę o pomoc i dokładne wytłumaczenia np. jakieś przykłady.
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

[img]link.do.zdjęcia[/img]
Jak już wrzucisz na fotkę, to po prostu skopiuj link i wstaw go na forum tak jak to napisałem.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

wchodzisz na tą stronkę:

http://imageshack.us/

ładujesz zdjęcie z dysku jakie Ci się podoba, potem je ładujesz, potem klikasz na załadowane zdjęcie a następnie masz
po prawej opcję: "zamieść ten obraz" kopiujesz link który się tam znajduje na forum i tyle, wszysscy widzą zdjęcie i są zadowoleni.... aha i pamiętaj o odpowiedniej wielkości zdjęcia żęby nie rozjeżdżać forum.

A np. zdjęcia z coolmina wrzucam na forum tak

klikam na zdjęcie prawym i wybieram "pokaż obrazek" i link który pojawia się w pasku adresu ubieram w [ing]link z adresu[ing]

i gotowe, z pewnością znajdziesz na internecie poradniki ze zdjęciami jak krok po kroku to się robi... ]
powodzenia

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Kefas pisze: [ing]link z adresu[ing]
No coś mi się wydaje, że [img]link[/img], a nie [ing]
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Duderson pisze:
Kefas pisze: [ing]link z adresu[ing]
No coś mi się wydaje, że [img]link[/img], a nie [ing]
dobrze Ci się wydaje czyli oznacza to, że się zgadza, w rzeczywistości tak jest, a nie jak przez ponyłkę napisałem :D

aha i przestrzebam rzed PHOTOBUCKETEM!!!

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

czemu?
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

też jestem ciekaw. Na co dzień używam imageshacka, ale gdy kiedyś mieli kilka dni jakieś zawiechy to założyłem sobie drugie konto na photobuckecie właśnie i dalej z niego czasami korzystam i jestem z niego zadowolony.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Również hostuje zdjęcia na photobucket'cie i nie zawiódł mnie do tej pory nigdy od roku, 2 lat może już...

ODPOWIEDZ