Bitewniaki w Zameczku! Wrocław 2x1500 09.10.10

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Re: Bitewniaki w Zameczku! Wrocław 2x1500 09.10.10

Post autor: Morrok »

Oto lista zgloszonych

1. Wojtus (He i orki)
2. LayRinae i Kroq-gar (Woch i lizaki)
3. Morrok i Kuba Zelig (skaven, WE)
4. Kuba Szelwicki i Bałagan (Orki i Breta)
5. Telego i Dymitr (skaven i DE)
6. Burgund i Neithan (Skaven+DE)
7. Golona i Domin (lizaki i TK)
8. Michal Ritter (dwarfs i bretonnia)

nie przyslali, ale beda:
9. Szawica i Kuman (WE+DoCH)
10. Grazbird (Dwarfs)

Grazbirdowi pozwolilem na 3k kraskami, bo wystawi samych slayerow, co w jego typie ;)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

WojtuśŚ pisze:edit: Dymitr, gdzie jest to forum WKSu GW?
na samym dole forum chyba że nie jesteś dodany to nie ujrzysz
Morrok pisze:nie przyslali, ale beda:
9. Szawica i Kuman (WE+DoCH)
a miał wysłać... wszystko trzeba robić samemu :wink:

powodzenia :D

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Kurde, nie wiem czemu, ale przeoczyłem to ogłoszenie. Gdyby nie to, z chęcią bym przyjechał.

Macie zamiar podobne zasady dać na mastera?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
krejzihed
Chuck Norris

Post autor: krejzihed »

to moze na 2999 bedziesz, ja zamierzam wpasc :P bierz ze soba Solo i dudzica, ja Was przekimam :) teraz mnie nie bylo bo podczas przeprowadzki figurek mi nie dowiezli ;/
chociaz przed masterem chcialbym zagrac jeszcze jedna parowke, czy bedzie taka mozliwosc? :>

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

Przepraszam że nie wpadłem:
- własna kobieta+wino+zarwane noce w tygodniu nie ułatwiają wstawania w sobote rano.

Za nawalenie przepraszam moich oponentów ( Khumek, Szawica macie u mnie browca na następnym turnieju)

osobny przeprosinowy browar dla Moroczastego za to że mi pozwolił a ja nie przyjechałem. :(

Niestety, spało mi się tak dobrze, że wstałem o 9 - a to juz za późno żeby dotrzeć z Wrocka do Legnicy.
Raz jeszcze przepraszam za obsuwę.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Wyniki? Albo chociaż top3?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

1. Kuman+Maciek 48+0
2. Marcin+Dymitr 46+3

Sorry chłopaki, nie mogłem sobie darować:D:D:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

rozumiem że kumki nie posłały rozpy :) ale wygrali czy jednak punkty z rozp nie mają żadnego znaczenia?

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Grazbird pisze:Przepraszam że nie wpadłem:
- własna kobieta+wino+zarwane noce w tygodniu nie ułatwiają wstawania w sobote rano.

Za nawalenie przepraszam moich oponentów ( Khumek, Szawica macie u mnie browca na następnym turnieju)

osobny przeprosinowy browar dla Moroczastego za to że mi pozwolił a ja nie przyjechałem. :(

Niestety, spało mi się tak dobrze, że wstałem o 9 - a to juz za późno żeby dotrzeć z Wrocka do Legnicy.
Raz jeszcze przepraszam za obsuwę.
luzz... i tak jedyne czego było żal to siedzenia troszkę bez czynie... ale przynajmniej Pani od chaosu może się czegoś nauczyła ;)
Dmtrij pisze:1. Kuman+Maciek 48+0
2. Marcin+Dymitr 46+3

Sorry chłopaki, nie mogłem sobie darować:D:D:D
hehe.. ta :D
Thomas pisze:rozumiem że kumki nie posłały rozpy :) ale wygrali czy jednak punkty z rozp nie mają żadnego znaczenia?
to było tak że Maciek podobna ma na emailu wysłane ale nie przyszła do Morroka... :roll:

generalnie mogłem oddać miejsce Dymitrowi i tak przyszedłem zagrać z Szarańczą dla przyjemności niż dla pojechania wszystkich.. było miło bardzo więcej bez stresowych akcji niż stresowych :)

1 bitwa to beya ale tego nie liczę kto by nie wygrał z nim 15 / 5 :wink:

1 bitwa miła i przyjemna... wydaje się że troszkę Bałagan z Kubą za ciasno się wystawili bo maszynki strzeliły może 2 razy z czego przy 2 strzale doomdriver został wyrzucony przez samego siebie... no i zasłonięcie trolli jednostka która bolała nas chyba najbardziej 20 / 0

2 bitwa mała spinka na początku potem już chillout był... przynajmniej z naszej strony bo w 1 turze zeszła catapa z tej strzały WE 3d6 hita... w turze 2 szaman skink na edzinie i robiło się ciekawiej... choć nie powiem 4 stedzie to niezły dino park na te pkt. 13 / 7 skończyło się na 3 turze bo byliśmy spóźnieni " organizacyjnie " :mrgreen:

no cóż to nie nasza wina że ktoś musi nas doganiać pkt. za rozpiskę :P

pozdrawiam wszystkich i dzięki za miłą atmosferę było super :D choć szkoda że nie było więcej osób :?

ps.: statystyka w 1 bitwie na wondowanie było że zadawałem w 50% KB w 2 nie liczyłem 8)

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

Post autor: Starbuck »

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc w graniu, cierpliwość i ciepłe przyjęcie "Pani od Chaosu* :D =D> :*
IMO udany turniej - bo bardzo wiele nauczyłam się grając z Wami.
20 dużych punktów to może nie szał - jednak jak na pierwszy raz grania w ogóle, poszło całkiem, całkiem dobrze ;) Choć niektórzy twierdzą, że remis z Morrokiem, to prawie jak wygrana ;) Tej myśli będę się trzymała.

*Pani Chaosu jak nauczę się grać - ok? 8) jakąś motywację w życiu mieć trzeba :P
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Również wielkie dzięki za turniej ;). Wszystkie bitwy spoko, może w dwóch ostatnich na samym początku było za mało luzu, ale potem to już szło :D. Niestety, jestem totalnie zdemotywowany przez to, że Scorp od boku, Scorp od przodu, 20 gwardzistów wraz z Princem z great weaponem od boku i od drugiego boku Stegadon nie są w stanie nic zrobić klockowi 4 bloodcrusherów z herosem w środku, ten oddział autentycznie robi miazgę :D

Neithan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Neithan »

Również dziękuję wszystkim za grę.
Było miło i przekonałem się, że turnieje w bitewniaki mogą być sympatyczne. Pewnie będę się zjawiał częściej.
Ach, byłbym zapomniał: świnka rządzi ;)

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

Post autor: Starbuck »

Neithan pisze:Również dziękuję wszystkim za grę.
Było miło i przekonałem się, że turnieje w bitewniaki mogą być sympatyczne. Pewnie będę się zjawiał częściej.
Ach, byłbym zapomniał: świnka rządzi ;)

apropo świnki, zapraszam http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=26234
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

zaraz doganiać... powiedziałem w tramwaju, że kłóciłbym sie o zwycięstwo gdybyśmy zagrali i wygrali z Wami, a tak, moim zdanie exe quo zajeliśmy miejsce I i tyle:P
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Dmtrij pisze:zaraz doganiać... powiedziałem w tramwaju, że kłóciłbym sie o zwycięstwo gdybyśmy zagrali i wygrali z Wami, a tak, moim zdanie exe quo zajeliśmy miejsce I i tyle:P
miło z Twojej strony :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

czy możemy domniemywać że takie będą zasady na strateciconie? pytam bo chcemy się tłumnie pojawić i preStrategicon urządzić...:)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

mail Kumana i Szawicy dotarł jednak do mnie- wp..pl trochę nawala, chyba zmienię na gmail (data wysłania to 8 pazdiernika, czyli tak jak Maciek mowil- czekam na maila ktorego wyslal w piatek :))

tak wiec pelne zwyciestwo Kumana i Macka (tura wiecej i scisneliby Golone i Domina, tak ze ja bym wskoczyl na trzecie ;p)

Oto pelna lista miejsc:

Maciej Szawica i Kuman
Dymitr i Marcins
Golona i Domino
Morok i Kuba Zelig
Wojtuś
LayRinae i Kroq-gar
Michał Ritter
Neithan i Burgund
Balagan i Kuba

Dziękuję za liczne przybycie.
Kwota na nagrody była wysoka jak na taką ilość osób.
Na kolejnych turniejach też będę wprowadzał tradycję, że 20% z puli pieniężnej idzie dla osób "nowych", "nieogranych"- ma to zachęcać początkujących do dalszych zmagań z weteranami wrocławskiego (i nie tylko) WFB.

pzdr!

@Laik- dokładnie 13-14 pazdziernika wrzucę pełną, oficjalną informację na forum ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

znów będe marudzić - wpisz nas proszę exe quo:)
nagrody byłyduże jak na tyle osób:P
pozdro i dzięki za fajny i udany turniej

ODPOWIEDZ