Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
W sumie cycki już ma 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale nie mam długich włosówTomash pisze:W sumie cycki już ma

Powiedz że nikt nigdy na Ciebie w miejscu nie powiedział "dziewczynko, która godzina" albo "mała, jak masz na imię?"

Nie wiem czy chcę zmieniać płeć - a możemy zrobić dwie na raz?
PS. Kiedyś mała dziewczynka na basenie w UK spytała się mamy:
-Mommy, is this a girl or a boy?
Wskazując na mnie...nie chodzę od tego czasu na basen w UK a w Polsce tylko jak jestem sam

@Skavenblight
A założysz na operację lateksowe ciuszki? Lubię takie perwersy...

@Mate
góra od faceta i kobiety, dół od faceta i kobiety - chce obok siebie żeby było

Ostatnio zmieniony 2 cze 2007, o 23:31 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Który z tyłu, który z przodu? Czy może obok siebie?Skavenblight pisze:Ja wnioskuję, że ekonomiczny Fanatyk chce mieć po prostu oba komplety narządówMate pisze:Góra od faceta i dół od kobiety, czy odwrotnie?Katylina pisze: Ale nie mam długich włosów![]()
Nie wiem czy chcę zmieniać płeć - a możemy zrobić dwie na raz?

Obok siebie. Jaki ja jestem porąbany...No i wszystko wydłużone, pokurczone poproszę - trzeba być Bogiem Seksu jakby coMate pisze:Który z tyłu, który z przodu? Czy może obok siebie?Skavenblight pisze:Ja wnioskuję, że ekonomiczny Fanatyk chce mieć po prostu oba komplety narządówMate pisze: Góra od faceta i dół od kobiety, czy odwrotnie?![]()

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
o ku**a jego m*c... Skaven- twoj upragniony kac nadszedł. siostra meni z lozka sciagnela bo starzy zaraz wracaja i trzeba tu wszystko ogarnac... wiece ze znalalzem w kieszeni mandat na moje imie i nazwisko kolegi za granie na gitarze i zebranie na starowce? ;/ powalilo... cel dzisiejszego dnia- nie umrzec
drugi cel- przerzyc
treci cel- uprac buze bo smierdzi piwskiem
czrarty cel- pomalowc skore orka.
P.S dzieki Tomek,a le sie zdiwilem troche kiedy zobaczylem ze to ja zalorzylem ten temat...
drugi cel- przerzyc
treci cel- uprac buze bo smierdzi piwskiem
czrarty cel- pomalowc skore orka.
P.S dzieki Tomek,a le sie zdiwilem troche kiedy zobaczylem ze to ja zalorzylem ten temat...

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
niedojde
zreszta... czymze jest troche bolu dla tak boskiego mezczyzny jak ja
aczkolwiek to wkurzajace. moja siositra wlasnie odkurzaczem sprzata ;/ a ja orka ide malowac... 

nic nie mowcie. wczoraj bylem na kawalerskim mego druha, nie bede sie chwalil ile wypilem ale spore wiaderko by tego byloSiasek pisze:upragniony kac nadszedł

(brak literowek jest wynikiem uwaznego celowania w klawisze

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
budzeni sie po zgonie jest 3 razy gorsze niz kac. raz nawet postanowilem sobie wiecej niepic. (wytrzymalem cale 2 dni!!)
ej ej ej. wlasnie zauwazyllem ze ktos robi zemne debila i manipulujac moim postem wklada mi do ust ze pragne kaca?! czy ja wygladam na idiotę?!!??!!
Edytuj posty zamiast wysyłać dwa pod rząd
ej ej ej. wlasnie zauwazyllem ze ktos robi zemne debila i manipulujac moim postem wklada mi do ust ze pragne kaca?! czy ja wygladam na idiotę?!!??!!
Edytuj posty zamiast wysyłać dwa pod rząd
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
no patrze, i wiesz co Ci powiem? zajebiscie, ale to za-je-bis-cie mi sie podoba.