Haj Elfy - zalazek armi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Re: Haj Elfy - zalazek armi
Podoba mi się kolorystyka i "łagodny" styl malowania
Fajny... znaczy fajna czarodziejka
Fajny... znaczy fajna czarodziejka
Twarzowe powinna płacić
Poza tym płaszcz i inne elementy bardzo fajnie. Jeszcze bym poprawił kamyczki, domalował na nich punkty bialutkie żeby wyglądały, że się błyszczą, a nie, że matowe są. Do tego laska i złoty do poprawy. Twarz to jakaś taka... mało elficka... określając bardzo dyplomatycznie.
Poza tym płaszcz i inne elementy bardzo fajnie. Jeszcze bym poprawił kamyczki, domalował na nich punkty bialutkie żeby wyglądały, że się błyszczą, a nie, że matowe są. Do tego laska i złoty do poprawy. Twarz to jakaś taka... mało elficka... określając bardzo dyplomatycznie.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Pióra mi się nie podobają (nie tylko malowanie, ale w ogóle sam element figurki), ale reszta jest bardzo fajna. Ustawienie też, jakby się rozlegała komenda: Ostrzelać cele na lewej flance!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
świetny oddzial ;] moj brat tez mnie prosil, zebym mu elfy strzelil na czerwono z domieszka czerni. Sprobuje.
apropos - champion zaslania jednemu kamratowi pole widzenia, ew. chce mu wybic oczy ^^
apropos - champion zaslania jednemu kamratowi pole widzenia, ew. chce mu wybic oczy ^^
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Super jest ta pastelowa kolorystyka
Bardzo fajnie wyglądają jako cały oddzial
Bardzo fajnie wyglądają jako cały oddzial
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Pocieniuj te metaliki, zarówno na obsłudze, jak i na PG i WL... Chyba, że to jakość zdjęć je przekłamuje, ale wyglądają bardzo płasko, niszczą efekt końcowy. Sam bolec mi się nie podoba, nie wiem czemu, taki mdły jest przez tą cielistą tonację, może jesień za oknem zaburza moją percepcję, ale moim zdaniem umiesz dużo lepiej (sądząc po innych modelach). Na koniec : zrób podstawkę pod bolca, bo fajne podstawki robisz, warto będzie żeby maszynka też ją miała.
Po tych słowach krytyki miły akcent : bardzo mi się podoba Twój pomysł na armię, śledzę regularnie temat
Po tych słowach krytyki miły akcent : bardzo mi się podoba Twój pomysł na armię, śledzę regularnie temat
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
hmmm...
a dlaczego wlosy tych ludzikow sa "rozwiane" w przeciwnych kierunkach??
malo sie na tym znam ale wydaje mi sie ze jak stoja w ta sama strone to powinny byc "rozwiane" tak samo nie sadzisz?
do tego te metaliki wygladaja jak niedokonczone.
a dlaczego wlosy tych ludzikow sa "rozwiane" w przeciwnych kierunkach??
malo sie na tym znam ale wydaje mi sie ze jak stoja w ta sama strone to powinny byc "rozwiane" tak samo nie sadzisz?
do tego te metaliki wygladaja jak niedokonczone.