Doprecyzuj. Dają LD modelowi czy używasz ich statystyk do testów jednostki?Ziemko pisze:Ad.1 Daja tylko LD.
Edit: jak działa na nie final transmutation?
Doprecyzuj. Dają LD modelowi czy używasz ich statystyk do testów jednostki?Ziemko pisze:Ad.1 Daja tylko LD.
Lidder pisze:Doprecyzuj. Dają LD modelowi czy używasz ich statystyk do testów jednostki?Ziemko pisze:Ad.1 Daja tylko LD.
Edit: jak działa na nie final transmutation?
Może najpierw sprawdźcie FAQ'i?Ziemko pisze:Ad.2 Przeczytalem cala dyskusje, uzgodnimy na Kohortexie z Shinem i Michalem. Szczerze to posrane to troche.Asassello pisze:skoro organizatorzy podchodzą luźno do zasad chciałby przeczytać jak będą rozstrzygane poniższe kwestie:
2. KB a herosi na Monster Beastach?
na stronie GW ktoś pisze:Q: Does Killing Blow work against a mounted character regardless
of what he is mounted on? (p72)
A: Yes, as long as the character would count as an infantry
model if it wasn’t mounted.
Kedziorson pisze:najprawdopodobnienj przyjadę pociągiem, o 09:05 bede na dworcu..mógłby mnie ktoś odebrać? do kogo pisać priva??
Furion pisze:Może najpierw sprawdźcie FAQ'i?Ziemko pisze:Ad.2 Przeczytalem cala dyskusje, uzgodnimy na Kohortexie z Shinem i Michalem. Szczerze to posrane to troche.Asassello pisze:skoro organizatorzy podchodzą luźno do zasad chciałby przeczytać jak będą rozstrzygane poniższe kwestie:
2. KB a herosi na Monster Beastach?
na stronie GW ktoś pisze:Q: Does Killing Blow work against a mounted character regardless
of what he is mounted on? (p72)
A: Yes, as long as the character would count as an infantry
model if it wasn’t mounted.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Co ma piernik do wiatraka?gokish pisze:Bo jak się ma milion spraw w tym tygodniu a do zasad siada tak późno taki efektZiemko pisze:Czyli mowisz, ze jednak KB dziala na herosa na MB?
Nie podoba mi sie bycie sedzia...
Nie wiem czy znasz moja interpretację dot. "ignore for most gaming purposes". Biorę pod uwagę kolejną część zdania, żeby traktować monstera jako "rozmiar" M&H i wychodzi:bigpasiak pisze:Jeszcze o tym pogadamy.