Kohortex 2010, 23-24 październik 2010 , 1600 pkt
Re: Kohortex 2010, 23-24 październik 2010 , 1600 pkt
a ja się tak nieśmiało zapytam, gdzie zgłoszenia graczy lokalnych?
no właśnie..
a w lidze samych ludzi z XIII Kohorty jest 39 zapisanych... więc mobilizujcie się
a w lidze samych ludzi z XIII Kohorty jest 39 zapisanych... więc mobilizujcie się
Czekamy na zgloszenia ok 10 kolejnych.
To, ze w lidze 39 to nic nie znaczy - polowa z nich juz nie gra.
Robilem wywiad srodowiskowy i wg. moich wyliczen 60 osob spokojnie bedzie takze nie stresowac sie
Robilem wywiad srodowiskowy i wg. moich wyliczen 60 osob spokojnie bedzie takze nie stresowac sie
Muszę tylko wrócić z pracy do domu i wysyłam zgłoszenie. Polecam to każdemu
ja i tak będę, bo mam wolny weekend.Ziemko pisze:Czekamy na zgloszenia ok 10 kolejnych.
po prostu dziwi mnie ze tak mało lokalnych graczy się zgłosiło.
Też już wysłałem zgłoszenie.
Myślę, że wiele osób wstrzymało się do ostatniej chwili.
W Wawie był turniej, więc na pewno parę osób czekało na jego efekt z rozpiską.
Myślę, że wiele osób wstrzymało się do ostatniej chwili.
W Wawie był turniej, więc na pewno parę osób czekało na jego efekt z rozpiską.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
NIe przejmujcie sie mala iloscia zgloszen.
Wszystko wplynie na ostatnia chwile - uroki zgloszen z rozpisek.
Wszystko wplynie na ostatnia chwile - uroki zgloszen z rozpisek.
To jeszcze nasunęło mi się coś takiego: czy B&G liczymy małe pkt. w sytuacji zbrejkowania armii przeciwnika, czy nie?
i w przypadku równej ilości pkt. za hobbystykę w jaki sposób przyznacie nagrodę?:-P pytam gdyż w zeszłym sezonie miałem z Pasiakiem tyle samo pkt. ale że on miał więcej za armię, a ja za test, to nagrodę otrzymał on. I co w sytuacji gdy dwóch graczy ma z tego i tego równą ilość pkt.? Dwie nagrody?:-P
i w przypadku równej ilości pkt. za hobbystykę w jaki sposób przyznacie nagrodę?:-P pytam gdyż w zeszłym sezonie miałem z Pasiakiem tyle samo pkt. ale że on miał więcej za armię, a ja za test, to nagrodę otrzymał on. I co w sytuacji gdy dwóch graczy ma z tego i tego równą ilość pkt.? Dwie nagrody?:-P
Ostatnio zmieniony 18 paź 2010, o 14:02 przez Pająk, łącznie zmieniany 1 raz.
Male punkty liczymy tylko jesli nikt nie wykona scenariusza.
Jest to dokladnie opisane.
Przeczytaj regulamin
Przeczytaj regulamin
No tak, ale to trochę jest nie fair względem graczy, którzy wypełnią scenariusz, gdyż mogą być do tyłu z małymi pkt. w ostatecznej klasyfikacji.Ziemko pisze:Male punkty liczymy tylko jesli nikt nie wykona scenariusza.
Przeczytaj regulamin
Regulamin czytałem i stąd to pytanie... Małe pkt. są czasem decydujące co do miejsca przy dużym ścisku w tabeli...
Na Silesianie wpisywalismy male_pkt adekwatnie do wyniku. Czyli próg*duże_pkt
Jak proponujecie albo scenariusz albo 10:10?
Mówię, można po prostu pominąć ten scenariusz w małych punktach nie zależnie od tego, czy ktoś wykonał scenariusz, czy nie.
Skaven pisze:Noł fakin łej To jest forum battlowe a nie o rozmiękczaniu karmelowego rycerza
Moja porada jest taka ze zwykle kackupa łatwiej leci więc wlej 0.5 spirolu do wc i powinno puscić
Jak ktos wygra przez scenariusz np. 16-4 to wpisuje sie mu male d tylu ile jest 16.