PS mam nadzieje że ceny będą przystępne dla mnie mogło by być: Latara/katapa tyle co kołowrot, Hell pit abomka;] tyle co dzwonek/furmana
Moderator: Hoax
No własnie, myśle że GW mysli niestety dokładnie tak samo - zresztą pewnie bedzie tak: abomka - słabizna kiepska i droga, ale i tak "best seller" kupowany przez graczy, aż do wyjścia nowego AB kiedy to się nagle okaże, że Abominacja to jednak kiepska jednostka i trzeba kupować jakieś "ratswarmy", które nagle staną się przypakowane ;]Lazur pisze:Abomke mogą zrobić na odwal się bo i tak każdy to kupi.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Czyli że żadne?Kefas pisze:wyraźnie widać wszystkie modele jakie pojawią się w styczniu 11
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..