Skaven 2nd wave

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Rettah Dam
Powergamer Rozpiskowy

Re: Skaven 2nd wave

Post autor: Rettah Dam »

Super :twisted: wreszcie figsy jakieś nowe =D> =D> =D> ;] Ja się najbardziej nie mogę katapy doczekać - mam nadzieję, że będzie zajebiaszcza:D a co do Pani abominacji to bym sie nie nastawiał - coś mi się wydaje, że nie będzie efektu "WoW:DX D ale super:D:D:D" tylko raczej "ech :/....no ale przynajmniej jest"

PS mam nadzieje że ceny będą przystępne dla mnie mogło by być: Latara/katapa tyle co kołowrot, Hell pit abomka;] tyle co dzwonek/furmana

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Abomke mogą zrobić na odwal się bo i tak każdy to kupi.
Obrazek

Rettah Dam
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Rettah Dam »

Lazur pisze:Abomke mogą zrobić na odwal się bo i tak każdy to kupi.
No własnie, myśle że GW mysli niestety dokładnie tak samo - zresztą pewnie bedzie tak: abomka - słabizna kiepska i droga, ale i tak "best seller" kupowany przez graczy, aż do wyjścia nowego AB kiedy to się nagle okaże, że Abominacja to jednak kiepska jednostka i trzeba kupować jakieś "ratswarmy", które nagle staną się przypakowane ;]

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Wolałbym bajerancki zestaw NR&GR a nie Abomke :mrgreen: Może dla tego, że mam już dwie zrobione a koncepcja GW w ogóle mi się nie podoba.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz

Post autor: Soulferin »

Za dużo tu nie widać ale zawsze coś ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1ta1vGPu ... re=related
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

tam kompletnie nic nie widać :|
spodziewałem się raczej jakichś fotek w których trzeba by było się doszukiwać nowych modeli (tak jak bylo z filmikiem zapowiadającym 8ed.) a tu tylko ślepia robione w paint'cie, bicie dzwonu i napis :x
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Też się zawiodłem... Nawet myślałem, czy coś ze wzrokiem mam, czy z monitorem, ze ch*** widać :P
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Musisz rozjaśnić monitor :wink:
Obrazek

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

A może on faktycznie ma jakieś problemy ze wzrokiem, jeśli widział takie rzeczy? ;-)
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

wyraźnie widać wszystkie modele jakie pojawią się w styczniu 11 :D

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Kefas pisze:wyraźnie widać wszystkie modele jakie pojawią się w styczniu 11 :D
Czyli że żadne? :P Oby nie :mrgreen:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

ogólnie żenada, porobili wielkie halo, porozsyłali newslettery że artykuł o szczurach, nowa fala itp.. a w pon patrzę a tu ten ch wart filmik i odgrzewany miniartykuł o tym co to są skaveny i skąd się wzięły... :shock: a taki filmik to aż wstyd pokazywać...

Awatar użytkownika
Luciu
Mudżahedin

Post autor: Luciu »

Fakt, ten filmik to żenada. Wystarczyło normalnie podać newsa i zamknąć sprawe a nie gadać o historii albo dawać jakiś G warty filmik:P Ale fakt jest faktem, że gruuuubo, że będą nowe figsy, obawiam się tylko że abomke zepsują, bo po co robić ładną skoro i tak każdy kupi:S:S:S:S I straszliwie pragne katapulty a nie WLC, bo stara latarka jest łądna i może być:)

Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Post autor: Breslauer »

Fajnie by było gdyby fotki pokazały się jakiś czas przed premierą :roll:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

z tego co GW pisało w newsletterze to maja sie sukcesywnie pojawiać informacje o nowych skavenach w WD i na stronce ale jeśli mają to być takie informacje jak w tym gównianym filmiku to ja dziękuję ;) czekam na przecieki ;)

Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Post autor: Breslauer »

Swoją drogą ciekawe ile tworzyli ten film... :D

Tandor92
Chuck Norris

Post autor: Tandor92 »

Dobre 5 minut :lol2:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ale to Warlord jest :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

ok dodaj to "będzie z niego..." przed ;) bo jak dla mnie, pomijając to kim w rzeczywistości jest to wykapany z niego elektryk :twisted:

ODPOWIEDZ