Re: Nowa LS - kandydaci do 19. października
Moderator: swieta_barbara
Re: Nowa LS - kandydaci do 19. października
Jakby co, to ja jestem chetny. Nie bede sie rozpisywał, kto jestem i co umiem, bo wiekszosc mnie z grubsza kojarzy.
Pozwole sobie zrobic tu liste kandydatow:
1. Bless
2. Mlody
3. Kudlaty
4. Buszmen
5. Barbarossa
6. Lidder
7. Pasiak
8. JJ
9. Robson
10. Mac
pozdr
Ziemko
Pozwole sobie zrobic tu liste kandydatow:
1. Bless
2. Mlody
3. Kudlaty
4. Buszmen
5. Barbarossa
6. Lidder
7. Pasiak
8. JJ
9. Robson
10. Mac
pozdr
Ziemko
Ja się moge zgłosić , a co tam, chyba bede miał czas wreszcie poograniać zasady w dobrym stopniu 

ja chetnie wlacze sie w prace LS.
wracam na dobre do figurek wiec zalezy mi aby zrobic ta gre grywalna i mozliwie prosta.
wracam na dobre do figurek wiec zalezy mi aby zrobic ta gre grywalna i mozliwie prosta.
Moja kandydatura wciąż aktualna(w odpowiednim temacie info). Dodatkowo mam już za sobą udaną impreze na Silesianie.
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę do LS.
Liczę że większość mnie zna i wie jakie mam poglądy.
Zmiany korzystne i ugrywalniające warhamca są moim celem.
Chciałbym także konsekwencji w podejmowaniu decyzji i rozliczaniu faq-ów oraz errat.
Nie chcę zmieniać 8 w jakąś niedoróbkę 7 edycji bo ta odeszła już do lamusa a jedynie je sklaryfikować i wyjaśnić.
Mam nadzieję że z pozostałymi nowo wyłonionymi członkami LS zrobimy dobrą robotę i na bieżąco będziemy reagować na niedociągnięcia.
Liczę że większość mnie zna i wie jakie mam poglądy.
Zmiany korzystne i ugrywalniające warhamca są moim celem.
Chciałbym także konsekwencji w podejmowaniu decyzji i rozliczaniu faq-ów oraz errat.
Nie chcę zmieniać 8 w jakąś niedoróbkę 7 edycji bo ta odeszła już do lamusa a jedynie je sklaryfikować i wyjaśnić.
Mam nadzieję że z pozostałymi nowo wyłonionymi członkami LS zrobimy dobrą robotę i na bieżąco będziemy reagować na niedociągnięcia.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Amen.Jankiel pisze:Dopalacze to zło.Tym bardziej iż są to gracze armii które nimi nie grają i w/w oddziały załażą im mocno za skórę. Taka jest moja interpretacja i twierdzę iż całkiem prawdziwa...
Zgłaszam się. Ósma edycja nie jest zła.
1 – One set of rules to rule them all, and in the darkness bind them.
2 – Ci co znają sprawę wiedzą, że zasady ETC były budowane na bazie polskich US (wyrywałem kwiatki) i tak pozostanie.
3- Jeśli chodzi o filozofię – gracze spotykają się aby grać, a nie okładać się po głowach tomiskami lokalnych uściśleń. Nie oznacza to, że słowo GW jest Święte – choć na pewno jest wygodne.
4 – Blisko mi do Barba – ale tego prawdziwego, a nie jego obowiązującej tu forumowej karykatury, rysowanej przez userów na poziomie O-netu.
To by było na tyle - w ramach zachęty do głosowania na mnie.

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jak JJ możę to i ja się zgłoszę, a co!
1. Tylko minimalna ingerencja w zasady, jak i oszczędny BP niech mottem moim będzie.
2. Będę mobilizował całe LS do szybkiego i skutecznego działania
3. I co najważniejsze! Musicie oddać na mnie głos, żeby PIS nie miał większości na LS.
4. Co do "bliskości" z Barbem to wszystko dla dobra zasad, aczkolwiek może nie mieszajmy spraw prywatnych i uczuciowych do kampanii
1. Tylko minimalna ingerencja w zasady, jak i oszczędny BP niech mottem moim będzie.
2. Będę mobilizował całe LS do szybkiego i skutecznego działania

3. I co najważniejsze! Musicie oddać na mnie głos, żeby PIS nie miał większości na LS.
4. Co do "bliskości" z Barbem to wszystko dla dobra zasad, aczkolwiek może nie mieszajmy spraw prywatnych i uczuciowych do kampanii

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Powoli zbliżamy się do końca okresu składania kandydatur i rozpoczęcia głosowania (i ciszy wyborczej
).
Życzę powodzenia wszystkim innym, którzy postanowili iż są wstanie podjąć odpowiedzialność roli członka LS. Niech wybór padnie na pięciu najlepiej nadających się do tego zadania!
Pozdrawiam,
Mac

Życzę powodzenia wszystkim innym, którzy postanowili iż są wstanie podjąć odpowiedzialność roli członka LS. Niech wybór padnie na pięciu najlepiej nadających się do tego zadania!
Pozdrawiam,
Mac
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Jedziemy z glosowaniem na LL w takim razie.