Bieżąca Polityka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Zwolin
Falubaz

Bieżąca Polityka

Post autor: Zwolin »

wydzielam z innego tematu, wszelki spam związany z polityką w PiM będzie lądował tu a ten topic będzie pod szczególną obserwacją z racji eghem.. tematyki

jednak Jarosław jest kandydatem na miejsce brata
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

To był chyba jedyny sensowny kandydat PIS.... :roll:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Jaruś to dopiero wyrachowany gnojek. Nie dość, że miał taki wpływ na brata, że debila zeń zrobił, to teraz jeszcze chce odnieść sukces polityczny na jego śmierci :x #-o . Co do odwiedzania Katynia, powinni jeszcze zarządzić obowiązkowy strój: łańcuch przewleczony przez suty, skórzana opaska na oczach i włosiennica czy co tam jeszcze jest modne u flagellantów. :mrgreen:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Matis99
Chuck Norris

Post autor: Matis99 »

Skoro temat polityczny, to może zarzucę dowcipem politycznym.

P: Jak najszybciej dostać się z Warszawy na Wawel?
O: Samolotem, z przesiadką w Smoleńsku.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Matis99 pisze:Skoro temat polityczny, to może zarzucę dowcipem politycznym.

P: Jak najszybciej dostać się z Warszawy na Wawel?
O: Samolotem, z przesiadką w Smoleńsku.
Niezbyt. Zajęło to jakiś tydzień. Na dodatek dowcip nieśmieszny :<
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

smieszny, smieszny :D

Te wybory niby sa takie specjalne, a ja mam je troche w tylku. Ladna pogoda nie sprzyja mysleniu o polityce ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8540 ... oring.html

Hihihihi
Bądźcie grzeczni albo na Was doniosę :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Tomash pisze:http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8540 ... oring.html

Hihihihi
czy to oznacza, że przeczytasz każdy post na forum? ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Tomash pisze:http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8540 ... oring.html

Hihihihi
Niedoczekanie pislamistów...

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

Jarosław K. to idiota

sue me
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Adamdo pisze:sue me
MASZ KREW NA RĘKACH
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Od Jarka Kuźniara proszę się odczepić, fajne ciacho z niego.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

o widze temacik do popieprzenia.postaram sie w wypowiedziach nie spasc ponizej jakiegos poziomu, ale boje sie ze agity nie unikne.

to moze ja sie przedstawie politycznie. rocznik 86. kieeedys bylem za sld bo nie lubilem aws. kiedys bo, za to co nawywijał miller powinno sie go postawic pod trybunal. bylem tez za kwachem ale przez jego łaskawość dla starachowiczan uwazam go za , no tak sie po prostu nie robi. nie bede porównywał go do walesy bo jestem na to za mlody a po 2 walesa to nie polityk. kaczor pomimo bardzo zlyh mediow byl imo ok. o tym jaki byl jak to zwykle bywa dowiedzielismy sie po. ja mu nawet fotyge wybaczyłem. nie pisze jeszcze o kmoroskim o tym potem w paszkwilu na PO.

chciałbym byc pro pisowy ale ta partia co jakis czas wywija numer ktorym mnie do siebie skutecznie zniechęca. a to przekombinowana akcja z lepperem, spółkowanie z rydzem ( o nim tez potem) i macierewiczem, przeginanie z cba. trzyma mnie wiara w to ze są tam jacyś ideowcy ( nie mylic z oszołomami i dewotami bo tego niestety tam nie brak).

o korwinie: gosc szczery do bólu, ale odrealniony a szkoda. wyzbył sie ogłady w poglądach na rzecz popularności , tej pozytywnej prawdziwej ale nie przekładającej sie na wynik wyborczy. moze jakby zmienil forme i mniej spektakularnie rozgniatał gnidy takie jak feministki, " etatowi geje" bylo by lepiej. prawda w oczy kole dlatego nikt nie wezmie go do partii a to ciekawe bo tych znanych to biorą z łapanki wręcz. na prezydenta by sie moze nadawal bo za duzo by nie rządził ale jako naprawde inteligentny czlowiek wiele by zdzialal. mam na mysli relacje z innymi glowami panstw.

rychu czarnecki & palikot. rychu hehehehe moze to tyle o nim. palikota dałem razem z nim bo to celowy wybieg. (np "lekarze, pielegniarki i pedofile protestowali razem bla ba bla " niby nic a lekarze i pielgniarki błotem oblani:) nie lubie tego pana za to wszystko za co mozna go nie lubic. to w imie czego to robi do mnie nie trafia. taka odwrotnosc leppera. glupi lepper udwał intelektualiste a palikot cwaniak udaje "spoko zioma". politycznie życze mu zle.

na PO. partia marketingowo idealnie wpasowana w nasze czasy. niebieski kolor ( unia wolności?) , moda na nią , partia dla młodych, europejczykow, niezaściankowa, dla intelektualistów i wogole pro. sposób w jaki jest to łykane przez młodych wpedza mnie w smutek ale nie w zdumienie bo teraz liczy sie news , na refleksje nad nim mają czas hyba tylko zgredy czyli trutnie. tusk za grada powinien sam sie podac do dymisji. akcja z dziadkiem tez wiele mowi- nie chodzi o to ze dziadek byl, ale o to ze on jako historyk powiedizal ze o tym nie wiedzial. kurwa ludzie ja wiem co robil moj pradziadek to nie były czasy aragorna zeby nie miec sie kogo zapytac. wiec trzeba zalozyc ze tępo kłamał. czlowiek z klasą powiedział by ze wie ale nie jest to nic o czy miałby sie chwalic bo jest to cos niechlubnego.proste. niesamowite jak absurdalnie ten miodousty człowiek miesza ludziom w głowach mówiąc ze bedzie irlandia i jest super. a jak super jest hyba wiemy. a super nie jest bo jak panstwo tak zadłuzone moze byc suwerenne? tylko jak slysze ze to gierek zadluzyl to spokojnie tlumacze ze jego juz dawno spłacono , natomiast obecne zadluzenie siega czasow po 89 i dziekujemy za nie styropianom. to oni brali ekspertow z "zachodu" ktorzy za grubą kase dawali takie ekspertyzy " w byłych pgr jest za duzo much" .
co do prezydenta komorowskiego to juz po katastrofie jak czytał przemówienia pomyślalem " o Boze on nie potrafi czytac " czytal z intonacją jak bajke dla malych dzieci. mam wrażenie ze samodzielnie nic nie jest w stanie zrobic, no moze poza dziećmi hociaz i w tym przeciez pomaga żona. nie potrafi wypowiadac sie. marionetka tuska. bedzie dzielnie przecinał wstążki , podkrecał wąsa na spotkaniach z politykami i machał rąsią.

generalizujac dla mnie PO to partia cwaniaków , konformistów . na pewno i tam są warościowi ludzie, ideowcy, ale tacy w miejscu gdzie kreci sie lody są odsuwani na bok i nic nie znaczą. bez krempacji będa dalej nas wysprzedawac i tyrac gałe wszystkim na około (polityka zagraniczna).

o radiu maryja. daruje sobie banały o ktorych wszyscy wiemy. to prawda, lecz jest cos co sprawia ze mam tą stacje w aucie pod nr 9. jak leca wiadomości mozna tam sie dowiedziec o tym czego nigdzie indziej nie uslyszysz. np o tym co zostalo "sprywatyzowane ", o " korzystnych" umowach podpisanych przez rzadzących. nie chodzi tu o ich interpretacje ale o fakty ktore trzeba brac z wielu zrodel bo prawda zwykle lezy gdzies po srodku. tok fm tez sluham i powiem wam ze tępa propaganda jaką tam serwują, w formie nie różni sie od tej rydzykowej. tylko ze rydz nie kryje sie z pogladami a tok fm jest niby obiektywne.

kogo lubie? brakuje mi szmajdzinskiego, płażynskiego. oni mieli jaja. szkoda ze borowski sie zfilcował. mzoe cos jeszcze z niego bedzie. o korwinie juz było. wiecej nie przychodzi mi do głowy chociaz moze by sie znalazło. jak cos to dopisze.

ps . ludzie nie dajmy sobie srac do głów. miejcie swoje poglady (dowolne), zadajcie sobie pytanie dlaczego tak siedzieje a nie czekajcie zanim ktos wam da gotową odpowiedz. czytajcie ksiązki tylko nie te "modne" gowna no a przynajmniej nie tylko te. postarajcie sie poznac historie (ta w wydaniu szkolyn ssie, wiedza zdobywana samemu smakuje o wiele lepiej) i nie mowicie ze " mam w doopie , i tak wyjade" bo nie poto młodsi od was gineli za ten kraj, dostawali wpierdol albo tracili wszystko zeby wam to teraz wisiało bo ci albo inni co są przy korycie robia to co robia.

ps2. dla ciekawych. przykladem na wspolprace ponad podzialami politycznymi jest afera z pzu. mi rece opadły.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

tl;dr

moje poglądy? a niech robią co chcą dopóki to mnie nie dotyczy

Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ