Kohortex 2010, 23-24 październik 2010 , 1600 pkt
Re: Kohortex 2010, 23-24 październik 2010 , 1600 pkt
Mlody mnie pokrzepil, jak humor mi sie zwalil przez frekwencje - powiedzial - na Wasz turniej to i tak przyjedziemy nawet jakby bylo na nim 20 osob.
Echhh dzieki chlopaki, bo mi troche skrzydla sie podciely, gdy 3 tyg. zapieprzam jak dziki wokol turnieju, a potem niektorym nie chce sie przyjechac :/
Echhh dzieki chlopaki, bo mi troche skrzydla sie podciely, gdy 3 tyg. zapieprzam jak dziki wokol turnieju, a potem niektorym nie chce sie przyjechac :/
Bedzie mam nadzieje, jesli media nie dadza dupy to na turnieju zjawi sie radio, prasa i tv, a nagrody w tym roku mamy duzo lepsze niz zwykle
UWaga chlopaki, gadalem z Piotrem Schutta z Expressu, potrzebowalbym z kilka osob, ktore by chcialy udzielic wywiadu. Najchetniej by chcial osoby, ktore sa i mlodsze i starsze i jakies wykonuja zawody, po ktorych moznaby sie nie spodziewac, ze graja w gry bitewne. Material bedzie ogarniany w sobote, ale musze do jutra podac mu liste osob. Licze na Wasza pomoc.
Aldeen imie i nazwisko prosze w takim razie Btw. 2 Was z Lochu bedzie czy 3, bo nei widze 3eciego na liscie zglosznych.
Obecnie sa 52 osoby zgloszone, czekamy na wiecej.
Obecnie sa 52 osoby zgloszone, czekamy na wiecej.
Nie ma problemu. Ja się piszę.Ziemko pisze:UWaga chlopaki, gadalem z Piotrem Schutta z Expressu, potrzebowalbym z kilka osob, ktore by chcialy udzielic wywiadu. Najchetniej by chcial osoby, ktore sa i mlodsze i starsze i jakies wykonuja zawody, po ktorych moznaby sie nie spodziewac, ze graja w gry bitewne. Material bedzie ogarniany w sobote, ale musze do jutra podac mu liste osob. Licze na Wasza pomoc.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
My z checia jeszcze jedna osobe przyjmiemy
ja, Zulus i Druchii liczy sie jako "jakas" ekipa ?runepriest pisze:no właśnie dawno tych mord z białego nie widziałem, ruszcie się i zbierzcie jakąś ekipe
Mam pytanie i od razu wyjaśniam, że frekwencja mnie nie zraża, bo i tak przyjadę, ale jeśli nie udałoby się osiągnąć liczby 60 osób to czy sędziowie (wszyscy/część) też zagrają? Jak obecnie wygląda liczba zgłoszonych?
P.S. Mam wolne miejsce w samochodzie. Wyjazd z Warszawy w sobotę rano. Może koś się jednak skusi.
pozdr.
P.S. Mam wolne miejsce w samochodzie. Wyjazd z Warszawy w sobotę rano. Może koś się jednak skusi.
pozdr.
Ten kto przyjedzie do Bydzi pomimo niemaxymalnych pktow za wygranie mastera nie pozaluje. Jak wszystko wyjdzie jak planuje to imho bedzie najlepiej zorgnizowany Kohortex w historii, a Ci ktorym sie nie chce, beda zalowac
Debek - na chwile obecna 52 osoby, liczymy, ze ktos moze jeszcze sie zglosi - kombinujemy co mozemy. Sedziowie nie graja, nie chcemy na sile upychac - a chcemy zebyscie mieli dobra ekipe ogarniajaca, bo to poczatek 8ed i pytan pewnie bedzie duzo.
Debek - na chwile obecna 52 osoby, liczymy, ze ktos moze jeszcze sie zglosi - kombinujemy co mozemy. Sedziowie nie graja, nie chcemy na sile upychac - a chcemy zebyscie mieli dobra ekipe ogarniajaca, bo to poczatek 8ed i pytan pewnie bedzie duzo.