Czekam na następny turniej, mam nadzieje że na 7ed. . . .
PS. Dajcie wyniki

nom. Warto też dodać że dwie pierwsze bitwy rozgrywały się klimat vs. klimat i Standardy vs. Standardy a trzecia już byla normalnie wg. punktów.mati.pl pisze:rozumiem, że w barwach UN, to ci z klimatem ?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Już zostało ustalone że Kaleson miał rozpe w EUROpejskim klimacieLazur pisze:Nie zastanawia Was to, że pierwszy klimat pojawia się na drugim miejscu a drugi na dziewiątym?![]()
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
wpisaliśmy różnicę małych punktów po prostu, bo na to samo wychodziRobson pisze:niezly wałek, ze Shino zdobyl 3 małe pkt. w ostatniej bitwie