Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

ja mam 3 mocne postanowienia
1- nie palic trawy (neiaple juz jaies 2 meisiace)
2 neipalic papieroswo (niepale juz jakies 5 meisiecy)
3- nie pic alkocholu (niepije od wczorajszego wieczoru)

powod- wrocilem na powaznie do siatkowki ;)

ale skaven niepal, bo papieros pieknosci szkodzi ;]

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Lunn pisze:tylko sie nie zdziwcie jak niedlugo od ilosci spamu BP zacznie zamulac jak gildia :roll:
bo mi sie juz nawet odechcialo przegladac forum, gdzie nie spojrze tam Wasze szacowne grono rozprawia o cyckach, libacjach i innych tego typu pierdołach. nie zebym mial cos przeciwko cyckom i libacjom ;) ale wydaje mi sie, ze 10 tematow-czatow to lekka przesada...
joł
dlatego ten jeden wlasnie zazwałem tak jak nazwałem ;)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Ehh, dzieci moje, dzieci... :P

A tak na serio, Siasek, Ty masz 15 lat (popraw, jeżeli się mylę) a już palisz trawkę, szlugi i wciągasz wódę...? :o

Co się z tą młodzieżą porobiło, proszę was, taak, za moich czasów... o czym to ja? ah tak, kiedyś... :lol:

Nie, żarty na bok. Jednakże z trzema nałogami w dziedzinie używek w tym wieku to mnie zagiąłeś :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

za 16 dni bedzie 16 lat ;) jak to juz sam slusznaie zauwazyles, ludzie popelniaja bledy. zucilem wszystki uzywki (no procz alkocholu) bo wrocilem do siatkowki i w rzyszlosci chcialbym cos z nia robic dlaej ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Sklejam z Niezwykłymi. Wystarczy Wam JEDNO miejsce na pieprzenie. Tak jak Lunn napisał - gdzie nie spojrzeć, tam gorliwy katolik, piętnastoletni malarz "o-seksie-tylko-rozmawiam" i zajęta prowokatorka gadają o seksie. Paranoja :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

(rany, jak ja się cieszę z tego moda do sklejania tematów... normalnie Bartek to powinien mnie wyściskać ;) )
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ej czego chcesz? nei tylko o sexie jeszcze rozmawiam, ale i o uzywkach i o figurkach, a po za tym nie byle jaki malarz :P

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Tomash pisze:(rany, jak ja się cieszę z tego moda do sklejania tematów... normalnie Bartek to powinien mnie wyściskać ;) )
A precz stąd, spamerze Ty! :P
Ekscytuje się modem do sklejania, a edit nie chce się kliknąć, tylko double posty sadzić, co? :wink:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

spamer. i on jest moderatorem? buahaha ;]

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

ON jest adminem - to inna klasa - robi co chce :wink: :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ach Tomku [Tomashu], ale Ty mnie już trochę znasz i wiesz, że w sumie nie jestem aż taka straszna :twisted:

[muszę rozgraniczać Tomka Haka i Tomka Tomasha]

Siasek wyrośnie z tych "nałogów", Mate. Jeśli nie popadnie w gorsze. W gimnazjum ludzie się popisują, potem trafiają do dobrych liceów i zaczynają zapieprzać żeby się na studia dostać, bo ich maturą straszą, jakby było czym. Albo trafiają do gorszych szkół i wpadają głębiej. Od jednego i drugiego są wyjątki. Tak czy siak [w pierwszej chwili napisałam "siask"] widzę pełne szanse na resocjalizację dla Siaska ;)

Jeśli wszystko co złe w moim życiu, zakończyłoby się na etapie gimnazjum, to bym mogła uznać, że żyłam jak w raju :)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

mowie przeto ze sie umnei juz zakonczylo ;] czy mnie tu nikt nie slucha? :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Nie, Siasek, u Ciebie się dopiero zacznie. Z licealnymi imprezami i pierwszym seksem. To będą piękne czasy, jeśli tylko odpowiednio sobie zagospodarujesz czas i nie przewalisz ani nauki, ani socjalizacji.
Zazdroszczę Ci - nie miałbym nic przeciwko przeżyciu liceum jeszcze raz. Chociaż studia miejscami są jeszcze fajniejsze :)
Ostatnio zmieniony 3 cze 2007, o 20:15 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

pierwszym seksem? a ile razy seks jest pierwszy? nie nie nie... bo to dziwnie brzmi.
ej Tomaszu, mi sie tylko wydaje czy odnosisz sie domnie jak do 10 latka? :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Nie, Siasek, u Ciebie się dopiero zacznie. Z licealnymi imprezami i pierwszym seksem. To będą piękne czasy, jeśli tylko odpowiednio sobie zagospodarujesz czas i nie przewalisz ani nauki, ani socjalizacji. :)
Taaa... dla mnie mimo to nie były.
Ale życzę Siaskowi jak najlepiej :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A to sorry, jeśli Ty mając 15 lat masz już pierwsze zaliczenia za sobą, to zwracam honor :)

Ale w liceum powinno się dopiero "rozkręcić" ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek pisze:pierwszym seksem? a ile razy seks jest pierwszy? nie nie nie... bo to dziwnie brzmi.
ej Tomaszu, mi sie tylko wydaje czy odnosisz sie domnie jak do 10 latka? :D
:shock: :shock: :shock:
No to ksywka "niespruwalny moher" jest mi w pełni zasłużona.
:lol:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

a przedwami tylko starosc... wychowanie dzieci, siwiejace wlosy, zmarszczki u tomasza lysina... skaven ty to juz pewnei menopauze masz za pasem.. ehh... jeszcze zatesknicie za LO ;)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Skavenblight pisze:Siasek wyrośnie z tych "nałogów", Mate. Jeśli nie popadnie w gorsze. W gimnazjum ludzie się popisują, potem trafiają do dobrych liceów i zaczynają zapieprzać żeby się na studia dostać, bo ich maturą straszą, jakby było czym. Albo trafiają do gorszych szkół i wpadają głębiej. Od jednego i drugiego są wyjątki. Tak czy siak [w pierwszej chwili napisałam "siask"] widzę pełne szanse na resocjalizację dla Siaska ;)

Jeśli wszystko co złe w moim życiu, zakończyłoby się na etapie gimnazjum, to bym mogła uznać, że żyłam jak w raju :)
Cóż, ja niznaju co je to gimnazjum, uczyłem się w systemie 8 + 4 ;)
Wiem jednak, że nowy system trochę rozpuszcza dzieciaki :P

Gdy kończą szkołę powszechną w wieku 13 lat, wydaje im się, że nie są już dziećmi, bo przecież to już "gimnaaaazjuuum". Przez to wchodzą w środowisko samych 13,14 i 15 latków - najgorszy wiek wg zasad psychologii rozwojowej, najłatwiej popaść w złe nawyki - najtrudniej trzymać się zasad ;)
Trzy lata i myk - liceum.
Z kolei trzyletni system liceum nie nadąża z programem do nauki do matury, przez co jest mocno okrojona.

Zdrowo dla wychowania dzieci jest, gdy 13-14 latki mają styczność z 7-8 letnimi dziećmi. Gdy natomiast są pozostawieni sobie i swojemu środowisku - sprawy zaczynają przybierać kiepski obrót.

Gimnazjum skraca sztucznie dzieciństwo (nie oszukujmy się - 13, 14 latki to przecież dzieci), wprowadzając dzieci w pozory dorosłości, tym samym utrudniając swobodny rozwój.

Gdy idą do liceum - nie ma ich kto "utemperować". Nauczyciele tracą autorytet, nie mają nad uczniami kontroli. Również pozostali, starsi koledzy, nie spełniają swojej funkcji. Pomiędzy "kotami" a maturzystami są tylko dwa lata różnicy.
W starym systemie pomiędzy nimi były trzy klasy. Maturzyści zawsze mniej angażowali się w sprawy szkolnego życia zwłaszcza, że nowe matury są wcześniej. Brak jest swoistego "bufora", który amortyzowałby stosunki panujące w szkole, czyli dawnej klasy trzeciej.

No, ale rozpisałem się, a czas do pracy :?

Siasek - wierzę Twoją wytrwałość, zostanie mocno przetestowana pod koniec czerwca jak myślę :P

@ Siasek - nie rozkręcaj się za bardzo, młody :P
Starzy, ale jarzy, bogatsi w doświadczenie :wink:
Ostatnio zmieniony 3 cze 2007, o 20:22 przez Mate, łącznie zmieniany 2 razy.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Siasek pisze:i on jest moderatorem? buahaha ;]
Coś w tym rodzaju. Ogólnie śmiech na sali, tak jakby małpa z brzytwą czy Kaczyński na stanowisku prezydenta Polski.

Uuuups ;)
a przedwami tylko starosc... wychowanie dzieci, siwiejace wlosy, zmarszczki u tomasza lysina... skaven ty to juz pewnei menopauze masz za pasem.. ehh... jeszcze zatesknicie za LO
Spokojnie, jeszcze zapomniałeś wspomnieć o kryzysie wieku średniego (czyli prucie maturzystek i/lub studentek) lub okresie bogactwa (wtedy prujesz co chcesz) :D

Zablokowany