Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Siasek pisze:a przedwami tylko starosc... wychowanie dzieci, siwiejace wlosy, zmarszczki u tomasza lysina... skaven ty to juz pewnei menopauze masz za pasem.. ehh... jeszcze zatesknicie za LO ;)
Za LO może, za czasami LO nigdy.
Choć i w to wątpię.
Tak, menopauza ma swoje dobre strony - nie trzeba myśleć o antykoncepcji :twisted:
A tak serio - Siasku uważaj, bo wychowanie dzieci może wkrótce stać się Twoim problemem ;)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Skavenblight pisze:...Siasek wyrośnie z tych "nałogów", Mate. Jeśli nie popadnie w gorsze. W gimnazjum ludzie się popisują, potem trafiają do dobrych liceów i zaczynają zapieprzać żeby się na studia dostać, bo ich maturą straszą, jakby było czym. Albo trafiają do gorszych szkół i wpadają głębiej. Od jednego i drugiego są wyjątki. Tak czy siak [w pierwszej chwili napisałam "siask"] widzę pełne szanse na resocjalizację dla Siaska...
Przykro mi ale: "that's a load of crap", przynajmniej z mojej perspektywy.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Przełóż mi to na niemiecki. W ostateczności polski.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

to kupa gówna.
hyhy

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

niemam zamiaru miec porblemow z ojcostwem wczesniej niz w wieku 25-30 lat. raz po imprezie mi super koledzy wyslali sms;a z neizajomego nr. o tresci: jestm w ciazy, a z imprezy nic nie pamietałem. mysalem ze umre. dopeiro w tyg. pozniej wszystko wyszlo kiedy oni juz o tym zapomnieli. mysalem ze ich pozabijam.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Siasek pisze:niemam zamiaru miec porblemow z ojcostwem wczesniej niz w wieku 25-30 lat. raz po imprezie mi super koledzy wyslali sms;a z neizajomego nr. o tresci: jestm w ciazy, a z imprezy nic nie pamietałem. mysalem ze umre. dopeiro w tyg. pozniej wszystko wyszlo kiedy oni juz o tym zapomnieli. mysalem ze ich pozabijam.
Siasek, pamiętaj że gumki lubią pękać :lol:
I bardzo szybko możesz stać się tatusiem ;)
Bo nie wydaje mi się, żeby każda szesnastolatka jechała na hormonach i była zawsze gotowa :P

W tym wypadku właśnie seks w wieku dojrzalszym wykazuje swoją przewagę. W razie czego możesz zapewnić waszej TRÓJCE pieniądze, opiekę, wsparcie i dom ;)
Ostatnio zmieniony 3 cze 2007, o 20:27 przez Mate, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Nehan:
:*

Siasek:
Nie bądź taki pewny... jak powiedział Mate, niespodzianki chodzą po ludziach.

EDIT: Powinnam zostać chosenem Nurgla właśnie :(

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Nehan pisze:to kupa gówna.
hyhy
Nehan, tego nie powinno się tłumaczyć dosłownie bo po polskiemu to wogóle traci sens.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

tak tak tak. edukujcie mnei wszycy. niespodzianki chodza po ludzaich a ludze chodza po gownach. ide spac bo mnei zgorszylscie. a jutro o 5.30 spac musze isc. zegnam. i dobranoc.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Siasek pisze:tak tak tak. edukujcie mnei wszycy. niespodzianki chodza po ludzaich a ludze chodza po gownach. ide spac bo mnei zgorszylscie. a jutro o 5.30 spac musze isc. zegnam. i dobranoc.
:lol:

Dobranoc, niech Ci się coś fajnego przyśni (przynajmniej przez sen masz pewność, że nic nie pęknie :lol: :P

Nehan
Masakrator

b_sk pisze:
Nehan pisze:to kupa gówna.
hyhy
Nehan, tego nie powinno się tłumaczyć dosłownie bo po polskiemu to wogóle traci sens.
a myślisz, że dlaczego to tak przetłumaczyłem? :wink:
Nehan:
:*
o fak! :oops:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Nie wkurzaj się, po prostu nie chcemy dla Ciebie źle :)
Mate pisze:W tym wypadku właśnie seks w wieku dojrzalszym wykazuje swoją przewagę. W razie czego możesz zapewnić waszej TRÓJCE pieniądze, opiekę, wsparcie i dom
Jakkolwiek dziwnym Wam się to wydaje z moich ust: popieram.

Siasek teraz smacznie śpi
I o gołych babach śni

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Skavenblight pisze: Siasek teraz smacznie śpi
I o gołych babach śni[/i]
my się go boimy
na palcach chodzimy
jak się zbudzi...
... będzie miał kaca :lol:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

nic nie pilem. a snic o golych babach bede raczej pozniej. kurcze se o matematyce przypomnialem :( jak sie zbudzi to was zje. chociarz zjesc to ja moge plec piekna bo brzydkiej nei ruszam. ale skaven nierusze... ble. ona ma haka...

Nehan
Masakrator

ma haka na kogo? :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

na kazdego faceta co sie obok niej kreci :P

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Uuu, Siasek - podpadłeś :P
Uważaj na Haka, możesz się obudzić nie do końca skompletowany... :lol:

A co do płci pięknej - nie ma płci brzydkiej, jest tylko piękna i ta, która jest piękna inaczej :lol: :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

piekne kobiety zostawmy mezczyznow bez wyobrazni. ja ednam wole byc z plytka wyobraznia. no niesety. ja sie juz nei odzywam bo zaraz podpadne bardziej jeszcze :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Dwie sprawy...

Po pierwsze, nie życzę sobie nazywania mnie Karoliną - mam imię i pseudonim - nie musisz mi wymyślać innych, dziękuję bardzo.

Po drugie - Tobie, jako moderatorowi, nie przystoi pisać tak durnych i tępych dowcipów...

Nehan
Masakrator

Katylina pisze:Dwie sprawy...

Po pierwsze, nie życzę sobie nazywania mnie Karoliną - mam imię i pseudonim - nie musisz mi wymyślać innych, dziękuję bardzo.

Po drugie - Tobie, jako moderatorowi, nie przystoi pisać tak durnych i tępych dowcipów...
Ależ Katarzyno kochana, to nie tak jak myślisz! :oops:

Zablokowany