Ewentualnie możemy zrobić, że B&G będzie rozgrywane na koniec, więc jak sprężycie poślady, to bez problemu wyrobicie się na pociąg o przyzwoitej godzinie :]Generalowie w scenariuszu Blood&Glory liczeni jako 1 Break Point, zamiast 2
PanBoczkowa Parówa, Pre-Strateg 30.X.2010 Wa-wa - Dogrywka
Re: PanBoczkowa Parówa, Pre-Strateg 30.X.2010 Wa-wa
co do wcześniejszego pytania:
-
- Masakrator
Nie wampir, lecz ChaosiarzVarinastari napisał(a):
Raczej będę.
Trzymamy za słowo. Ogarnięty wampir raczej nie powinien mieć problemu ze znalezieniem pary
z tego co się orientuję, to kości do inkantacji TK mają się nijak do kości z wiatrów magii, używasz ich niezależnie.Horror pisze:mam pytanie dotyczace tk jak sa liczone kosci z tk one sie licza do limitu druzyny czy jak to wyglada?
dobrze rozumiesz Mam nadzieje, że nie wpłynie to znacząco na Twoje być albo nie być?Pitagoras pisze:Rozumiem, że Piaseczno, czyli 20km od warszawy, nie zalicza się na wejściówkę za free?
Ty to się melduj na blatowaniu o 8 ranoMatusz pisze:też wpadnę!
Chcemy użyć mapek ze Strategiconu, ale jeszcze nie wiadomo, czy będą skończone do tej soboty. Będziemy kombinować sami w razie czego.
Barb zgodził się być grającym sędzią, więc oficjalnie będzie można go dręczyć.
Pozostaje jeszcze kwestia wyboru jednego ze scenariuszy:
Meeting Engagement albo Dawn Attack.
Obecność battleline i B&G jest już raczej poza dyskusją. Breaktrough Blessa jest bardzo ciekawym scenariuszem, ale mimo wszystko nie będzie go na Strategu.
Barb zgodził się być grającym sędzią, więc oficjalnie będzie można go dręczyć.
Pozostaje jeszcze kwestia wyboru jednego ze scenariuszy:
Meeting Engagement albo Dawn Attack.
Obecność battleline i B&G jest już raczej poza dyskusją. Breaktrough Blessa jest bardzo ciekawym scenariuszem, ale mimo wszystko nie będzie go na Strategu.
zagrajcie Meeting Engagement.
Dawn Attack, jedynie wkurza a nie urozmaica rozgrywkę.
Dawn Attack, jedynie wkurza a nie urozmaica rozgrywkę.
- swieta_barbara
- habydysz
Korytarz ogarniety w szkole.
- swieta_barbara
- habydysz
Tyle lat, a ludzie wciaz nie wiedza jak ta zasada dziala Dobre jajka.Matej pisze:Waaagh! generalskie działa tylko na jednostki O'n'G.
Wpadne na chwilke po haracz, ale grac nie bede. Impreza pewnie bedzie fest, skoro Boczek ja nakreca! Niestety partner mi sie wysypal, a gowniakami nie chce mi sie grac.
Co do scenariuszy, to fajnie by bylo, jakbyscie dalej testowali breathrough - IMO fajny scenariusz.
Ogarniac sie i rozjebac Wroclaw!
Dobra, mam wolna sobote, wiec pora na 8ma! Partner tez sie znalazl. O dziwo!
Jako, ze lenistwo nie jest mi obce, chcialbym sie dowiedziec jak liczone sa punkty w B&G? Obie armie musza zejsc do 3? Jedna?
Jako, ze lenistwo nie jest mi obce, chcialbym sie dowiedziec jak liczone sa punkty w B&G? Obie armie musza zejsc do 3? Jedna?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".