Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Szczurka ...
ogolnie bardzo nie lubie tego modelu jak z reszta innych figurek avatara do DE ale twoj zaczyna wygladac naprawde faajnie
Dzieki chociaż za 1 koment
Metaliki beda poprawiane .Na plaszczyku przyjdzie wiecej tych przebarwien u dołu (brązy) + snieg na koncach i chyba styknie ? 

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jak na mnie to i tak ekspresowa szybkoscAle... ostatni wpis 1.10, a dziś jest 15.10?

@Rakso_The_Slayer
hehe z puszka mam jeszcze kilka pomyslow ...

Skonczone tylko kolana ,stopa i brzuch .. mieczyk bede porpawial (srebro i zloto) ,rowniez plasczyk 1 rozjasnienie dopiero ;pierwsza proba na powaznie NMM ...

ciekaw jestem jaki będzie efekt finalny;] będzie bordo czy czerwony?
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Szczurek cóż za szałowe kolory
disco SM będzie widzę:D No ale złoto mimo, ze jak dla mnie chyba za jasne to gdybyś nie napisał ze to NMM dałbym sie chyba zwieśc, bo zachodziłem w głowę czy na mieczu tez jest NMM.

@ szczurek, słyszałem plotki, ze zamierzasz wrócić do grania na turniejach. czy to prawda?

Sorry ziom ale stan dnia wczorajszego mi zbytnio nie pozwoliłdzięki za odpowiedz na pytanie szczurek...

Baza to metalik ,na to glazy ... nizej poszly czerwienie ,a wyzej zolty kolor ... krawedzie rozjasnilem jakims jasnym metalikiem i tyle

Trochę przekręconesłyszałem plotki, ze zamierzasz wrócić do grania na turniejach. czy to prawda?

@Goglem
eee tam

Już my go odpowiednio nakłonimy, aby to trochę było więcej...odpowiednie tortury i indoktrynacja i będzie jak nowyAsassello pisze:@ szczurek, słyszałem plotki, ze zamierzasz wrócić do grania na turniejach. czy to prawda?

trochę za jasno szczuru, no ale cóż, to "pierwszy raz", i tak na prawdę nieźle wygląda