Rozluźnianie pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

To było do Thora, który nie przeczytał do końca, w tym celu zacytowałem Ciebie.

Awatar użytkownika
Thor
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Thor »

OK w porządku obiecuje poprawę ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wszelkie w jakikolwiek sposób "niegrzeczne" linki polecam od dziś zamieszczać tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3601
:)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Thor pisze:Nie jestem pewien czy Mahomet po 11 września nie jest rozpoznawalny...
A co ma Mahomet do 11 września? W przeciwieństwie do Jezusa nie śmieje się do Ciebie z paczki płatków śniadaniowych, czy nie występuje w Hollywoodzkich superprodukcjach spod ręki Gibsona. Tworzenie wszelkich podobizn Mahometa było całkowicie zakazane. Teraz trochę już zluzowali, ale cały czas jest to bardziej przymykanie oka niż przyzwolenie. To ile wiesz o Mahomecie i islamie pięknie obrazuje fakt, że najwyraźniej nie miałeś o tym fakcie żadnego pojęcia.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Nawiasem mówiąc, mam na dysku kopie owych słynnych karykatur, które niegdyś sprawiły, że mudżahedini skierowali lufy swych harmat i rusznic na Europę, w szczególności Danię.

Ciekaw jestem, jaka afera by wybuchła, gdyby je tu opublikował. Serwer wyleciałby w powietrze? Oskubaliby moją wierną papugę z pierza? Podpaliliby mi drewnianą nogę? A może obcięliby mi drugą łapę?

Przebaczcie moje szyderstwa (a w zasadzie nie moje, jeno mojej papugi... wredne ptaszysko knuje wojnę i sączy mi jad do ucha)...

Najwyższy czas podnieść kotwicę i opuścić ten port!

Guten8!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Spać! Rusznica w dół, kotwica w górę!

Awatar użytkownika
Thor
Powergamer Rozpiskowy

Nie chodziło mi o przełożenie wizerunku Proroka do wizerunku Mesjasza a raczej o wypowiedz Kapitana Haka o poprawności czy też nie poprawności politycznej cechującej zachodnią kulturę. A o Proroku i jego wyznawcach troszkę wiem ponieważ w krajach zdominowanych przez jego wyznawców spędziłem parę lat. Owszem jest uogólnieniem negatywna opinia niektórych ludzi o muzełmanach takim samym jak to że Polacy w Stanach to złodzieje i alkocholicy ale coś ( tym drugim) jest. Nie popieram polityki interwencji w Iraku, nie chce chrześciańskich krucjat, nie należy strzelać do wszystkiego w arafatce, ale nie lubie jak tylko jedna strona ma nadstawiać policzek ( słaby ze mnie chrześcianin) A hipokryzji nie znoszę obojętnie czy w wykonaniu czarnych z koloratkami czy tenczowych w skórzanych czapkach

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Kapitan Hak pisze:...Ciekaw jestem, jaka afera by wybuchła, gdyby je tu opublikował. Serwer wyleciałby w powietrze? Oskubaliby moją wierną papugę z pierza? Podpaliliby mi drewnianą nogę? A może obcięliby mi drugą łapę?...
Pewnie nic, mało znam muzułmanów mieszkających w Polsce, a tylko taki by czytał to forum, ale tych których znam tak naprawdę średnio by to obchodziło. Jak jesteś przesadnie religijny to nie przeprowadzasz się do kraju, w którym o meczet trudniej niż o pobicie. :wink:

Thor pisze:...
Weź wklej to do Worda, a potem zedytuj, bo niektóre błędy aż kłują w oczy.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Thor
Powergamer Rozpiskowy

Sorry. Jestem zmęczony i wdaje się w religijno-polityczne dyskusje. Bez urazy i postaram się pamiętać o Wordzie. Salem ;)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Czarownice z Salem? :O

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Hak, dawaj te karykatury na maila (tomekrs -małpa- o2.pl). Wystawię je na naszym serwerze i wbijamy do "niepoprawnego". Islamscy ekstremiści? Trzy im w cztery.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Trzy im w cztery.
Raczej cztery im w cztery. Pisze się chuj, a nie huj :wink: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomek miał na myśli nos 8)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Tomek miał na myśli nos
Tak się mówi :wink: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Troszkę rodzimych trunków - wspierając polski przemysł likwidujesz polskie bezrobocie! :D

http://kamparex.pl/katalog.jpg
http://www.agropol-potycz.pl/asortyment.phtml

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Ha! Khraa, khraa (szyderczy rechot papugi na ramieniu)!

Nie sądziłem, że jabcoki mają firmowe strony internetowe... może są też forum dyskusyjne, albo lista mailingowa?

Dostrzegam paru znajomych wśród nalepek, jak również parę nowości... Ten "Mocny Strzał" z pierwszego zdjęcia to chyba nawet jakiś piracki trunek... Nie widzę zbyt dobrze, ale na nalepce daje się chyba dostrzec jakąś mikro-paszczękę w czapce... hmm... i coś na kształt wytyczonej trajektorii lotu kuli harmatniej.

A oto coś z mojej kolekcji (tylko dla prawdziwych doctusów, filozofów i myślicieli):

Obrazek
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Khraaa! Obok tej butelki jest kawałek mojej nogi!

Czyż jednak największego sentymentu nie wzbudza Belzebub?

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Skavenblight pisze: Czyż jednak największego sentymentu nie wzbudza Belzebub?
Jak najbardziej wolę Belzebuba; muszę sobie jeno przypomnieć, na której wyspie zakopałem skrzynię z tym tajemnym zwojem!

A to gumiś-gajek uliczny namierzony w jednym z miast Rzeszy - przebaczcie, że odwrócone o 90°, ale będzie to dla Was okazja do rozciągnięcia zanikających mięśni szyi po całodniowym grzaniu fotela przed kompem i marnowaniu czasu pisaniem głupich postów na tym forum.

[kliknijcie, to zagra]

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Kapitan Hak pisze:
[kliknijcie, to zagra]

Obrazek
:P :P :P

Zablokowany