Najbardziej opcjonalna armia na 8 edycje
-
- Masakrator
Re: Najbardziej opcjonalna armia na 8 edycje
Nie jadę na turnieje, gdzie PS jest dozwolony lub magia nie przycięta. Ósma edycja w czystej postaci jest nieco do..

- gerald_tarrant
- Masakrator
ja raczej patrzę na to, że przypadkowo, bardzo fajne jednostki za 260 pkt, screenujące, chroniące flanki i zabijające jakieś małe gówna dodatkowo sprawia, że choseni są niezabijalni
a nawet jak wszystcy będą uciekać przed niezabijalnym trzymaczem punktów [w najgorszym razie]to wbiją się w wielkie kloce sstro napierdalającyh wojów i marasów khorna
i jak któryś master będzie na jakieś fajne do grania punkty [ta ed w teorii powinna być na 3k] to możesz się ździwić
Chaos bes Chosenów też jest mocny, ale jest ciężko, a z nimi to b.silna armia.
a nawet jak wszystcy będą uciekać przed niezabijalnym trzymaczem punktów [w najgorszym razie]to wbiją się w wielkie kloce sstro napierdalającyh wojów i marasów khorna
i jak któryś master będzie na jakieś fajne do grania punkty [ta ed w teorii powinna być na 3k] to możesz się ździwić
Chaos bes Chosenów też jest mocny, ale jest ciężko, a z nimi to b.silna armia.
cicho, dobre kminy są.Jasiuuu pisze:ok , czekam aż mnie któryś chaośnik miło zadziwi bo narazie to sikam ze śmiechu.

ja widziałem jedynie jak wojownicy wygrywają dzięki helenie, z chęcią zobaczę coś innego.