PanBoczkowa Parówa, Pre-Strateg 30.X.2010 Wa-wa - Dogrywka
Re: PanBoczkowa Parówa, Pre-Strateg 30.X.2010 Wa-wa
Frekwencja niczym w Bydzi. Naaajsik.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
To wszystko zasluga pana boczka. Chyba nikt w to nie watpi!?!?!
Chodza sluchy, ze waldus z panem marianem p. wygraja jutrzejszy turniej! Kim sa ci dwaj osobnicy zdradzal nie bede, ewentualnie moge podpowiedziec, ze obaj sa z najlepszego klubu w miescie.
Chodza sluchy, ze waldus z panem marianem p. wygraja jutrzejszy turniej! Kim sa ci dwaj osobnicy zdradzal nie bede, ewentualnie moge podpowiedziec, ze obaj sa z najlepszego klubu w miescie.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Szlyszalem, ze Kalafior z Ciastorem maja sie pojawic ale oni mi jakos do opisu powyzszych panow nie pasuja.Rince pisze:Chodza sluchy, ze waldus z panem marianem p. wygraja jutrzejszy turniej! Kim sa ci dwaj osobnicy zdradzal nie bede, ewentualnie moge podpowiedziec, ze obaj sa z najlepszego klubu w miescie.
Ciekawe wiec kto to moze byc ?
Ma ktos pozyczyc spieszonyh warriorow chaosu na turniej?? tak z 20??
a czym Ty grasz ?
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Lazur pisze:To co zagra ktoś ze mną?
janq79 pisze:a czym Ty grasz ?
pierwszy post tematu pisze: Szukają par:
Lazur Skav
jak chcesz, mogę z Tobą zagrać... co prawda jeszcze się nie zgłosiłem, ani nie zrobiłem rozpiski, ale coś wymyślę.
gram VC. Myślę, że Skavy z VC dadzą radę.
gram VC. Myślę, że Skavy z VC dadzą radę.
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
wspominałem, że hrabia Duuku wchodzi za 25 zł na turnieje Bastionu?Zielony pisze:Gram z wielkim nieobecnym, przez ostatnie pare miesiecy, czyli Dukem.
Duke nie zna jeszcze zasad do 8 edycji wiec prosimy przeciwnikow o jakies fory
P.S. Niedbal też jak by co.
P.S.S. Cockletowi darujemy, żeby Rocco wpadł, bo mi 10 zł wisi