![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
LayRinae pisze:rocznik czarnobyla, choć wiem, że nie wyglądam
Deathall pisze:Też się przyznamwspaniały rocznik '85
... 85' rocznika to też się przyznam do jego częściDibo pisze:Deathall - Najlepszy na świecie !! (uniknęliśmy Czarnobyla i jeszcze większej katastrofy - gimnazjum) A Dibowi wczoraj stuknęła 25-tka
Tak, to z wkręceniem jej, że Solo nie jest pełnoletni też był zajebisteLaik pisze:chciała bo jej wkręciłem że Solo nie ma jeszcze 18 lat i żeby koniecznie wzięła od niego dowód bo sprzedawanie alkoholu nieletnim to przestępstwo, tak się przejeła że i Cosmowi później sprawdziłaAndrzej pisze:Serio. Było to na stacji, kiedy wracaliśmy z DMP. Świadkami oprócz mnie są Solo, Qc, Kocoń i Laik![]()
Inna sprawa, że byliśmy już trochę wypici, i nie zdziwiło nas to aż tak bardzo
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
zgadza sie, jest to jeden z wielu powodow z ktorych przetransferowalem sie chwilo na 40k, tam srednia wieku jest znacznie wyzsza (w sumie nie wiem czemu bo 40k zawsze byla prostsza zasadowo, chcoc Vladdi twierdzi ze sam fluff jest bardziej adult i dlatego starszy target)cold turkey pisze:A mała dygresja. Nie wydaje się wam, że próg wiekowy dla warhammera obniżył się ?