Brzytwa i do przodu - spears he
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Brzytwa i do przodu - spears he
A to taka odskocznia od mojego fioletowo-czerwonego schematu do kolorów GW.
I proszę nie miauczeć że już nie można spoglądać na te kolory, bo tak naprawdę to znaleźć na stole białoniebieskie he jest teraz trudno.
A tak serio to malowanie TT i raczej na ilość.
Oceńcie.
I proszę nie miauczeć że już nie można spoglądać na te kolory, bo tak naprawdę to znaleźć na stole białoniebieskie he jest teraz trudno.
A tak serio to malowanie TT i raczej na ilość.
Oceńcie.
Cały czas próbuję ale nijak sie nie moge przekonać do innych kolorów niż takie Mi sie naprawdę bardzo podobają (imo troszkę sie gryzie ten zielony na trombie i kryształkach ale to tylko tak mówie )
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Pełen wypas Niezłe przejścia, ładne metaliki, urozmaicone podstawki i duży "+" za freehandy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo ładny, schludny klocek. Świetny pomysł z ciemnym brązem na drzewcach i pleckach tarcz - ciepły odcień przełamuje zimne: niebieski i stalowy.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Dokladnie, bardzo ladny schludny oddzial!!! Brawo!!!
Dowódca ma płaszczyk miecz od silver helmsów i hełm zrobiony z smoka lsg i dorobionych skrzydełek. fotki wkleje w tygodniu jak wróce do domuLegion pisze:Widzę, że dowódca, ma jakoś fajnie przerobiona czapę
Bardzo przyjemny, spójny oddział, tylko ta zielona wstążka na trąbie!
A trąba zielona jest bo wydawało mi się że za dużo niebieskiego by było.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
Ślicznie. Ile godzin Ci zajęli ?
HE 2.5k
I znowu świetna robota, ja nie wiem, Ty chyba w domu się cholernie nudzisz . Baner klasa, duże brawa. Zdecydowanie to nie jest TT tylko spokojnie klasa wyżej.
Krasnoludy podjęły okrzyk, rogi zagrały długo i mocno ze szczytu wzgórza.
...-Oto tutaj stawiam kamień krzywd Zhufbaru i stąd się nie ruszymy! - zawołał król czystym głosem, niosącym się ponad wrzawą orków.
-Odniosę zwycięstwo, stojąc na tym kamieniu, albo zostanę pod nim pochowany.Żaden krasnolud nie ruszy się na krok w tył za tę linię. Śmierć lub zwycięstwo!...
Moje malowanie
...-Oto tutaj stawiam kamień krzywd Zhufbaru i stąd się nie ruszymy! - zawołał król czystym głosem, niosącym się ponad wrzawą orków.
-Odniosę zwycięstwo, stojąc na tym kamieniu, albo zostanę pod nim pochowany.Żaden krasnolud nie ruszy się na krok w tył za tę linię. Śmierć lub zwycięstwo!...
Moje malowanie