Nie gramy scenariusz B&G, więc dwa pierwsze problemy odpadają
Prawda. Ale chciałem czegoś innego niż kloc WL na którym non stop gramAsassello pisze:3. nie masz żadnego oddziału poza LSG który wytrzyma dłużej jak 2 tury walki.
Zdawało mi się, że też lubisz/lubiałeś Metal a serio (będę się powtarzał) chcę odpocząć od Life, poza tym Life na książce jest ok. Tutaj potrzebuję czegoś o małym CV i dużej ilości pocisków, żeby mieć spam czarów. Wystarczy blokada dwellersów (DS'em) i cały plan w p... Pomyślę jeszcze nad RoF - bardzo dobra uwaga AsasselloAsassello pisze:4. wybrałeś na prawdę słabe lory na magach. Musisz mieć conajmniej jeden ze złotej trójki.
Możliwe, przemyślę toAsassello pisze:5. magowie za bardzo obwarowani magiczna ochroną - bardzo dobrze spisywał się RoF. Scrolle były prawie zbędne.
I tak pewnie zrobię, będzie oddział 30+ łuczników z flamingamiAsassello pisze:6. osobiście zmieniłbym LSD na łuczników.
Może cover z łuków. Raczej będę stał i defensywnie grał. SM mają supportować łuki/LSG, to nie mają być oddziały iść do przodu i przeżyćAsassello pisze:7. nie masz jak uchronić SM przed wrogim ostrzałem
Jest 295 LSG i 115 łukiAsassello pisze:oraz pytanie, czy aby na pewno wyrabiasz 25% w corach?
O TyAsassello pisze:Ogólnie uważam że masz słaba rozpiskę
Pozdrawiam,