Greetings all!
I was talking with a guy who works higher up in the Canadian GW branch, and we got to talking about WD and what's coming down the pipe. Apparently, it's going to be the main venue for less popular/niche army lists to be updated. He told me that it's a budget consideration. To release a new codex costs alot of money, but they already pay for the printing of WD every month, so as a cost saving mesure, they're turning to WD to put out new lists.
The following are in production, and will be released in WD. When, I do not know, but I'll bet by the end of 2008.
In no specific order:
-Space Wolfs
-Dark Eldar
-CHAOS DWARFS! - someone feel free to quote this on the Fantasy board.
More info as it becomes available.
Świeże plotki - powrót chadecji?
Świeże plotki - powrót chadecji?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Grzesiek Dark Eldar to 40k to się nie masz co martwić 
Kurcze właśnie też to przeczytałem i chcialem zarzucić tu, co by chadeków pocieszyć

Kurcze właśnie też to przeczytałem i chcialem zarzucić tu, co by chadeków pocieszyć

And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
-
- Mudżahedin
Tia ile to juz lat ChD jada na army liscie z Ravening Hordes 8, 10 ?
alez ja wiem, ja wiemMUKER pisze:Grzesiek Dark Eldar to 40k to się nie masz co martwić
poprostu De to druga po Chd niedoceniana armia przez tfu-rcow
to wina Gava który z mocarnej 5 edycyjnej armi i dobrego RH zrobił gówno tylko dlatego że dostawał od nich wlepy
przy takich figsach aż żal dupe ściska do tego dochodzą świetne figsy Gamezone z chęcią bym sobie tym pograł
no ale armia cieniutka
wracając do plotek
czyli harmonogam jest taki :
CSM
HE
BA
VC
SW
DE
DE
CHD
myle się ?

wracając do plotek
czyli harmonogam jest taki :
CSM
HE
BA
VC
SW
DE
DE
CHD
myle się ?
Niecałe 7. VI edycja wyszła na jesień 2000, zdaje się we wrześniu lub październiku.Mate pisze:Dokładnie, ponad 7... Na samym początku 2000r wyszła 6. edycja i gwóźdź do trumny ChadecjiManfred pisze:z 7 chyba o ile się nie myle