Ruiny
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Ruiny
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
widac ze wlozyles w to troche pracy i w sumie wyglada calkiem ok ale tektura faktycznie bije po oczach i nie wyglada to fajnie... mozna tego uniknac na kilka sposobow np zmienic material a jak juz robisz makiety z tektury to oklej ja czyms (zwyklym papierem, najtanszym papierem toaletowy, papierowa tasma ochronna) i albo to pomaluj jezeli zadowoli Cie efekt albo popiaskuj i dopiero pomaluj... ciut wiecej pracy a nie bedzie widac tych szpetnych krawedzi
- mortimerto
W pracę włożyłem zaledwie 3 godziny mojego nędznego życia
Krawędzie będą zasypane szarym piaskiem, już mam przygotowany : D
Jeszcze planuję dorobić drewnianą drabinkę na pięterko.
Co do zwłok, to w sumie czemu nie mam nawet jednego konika od Tomb Kingów więc same kości
Krawędzie będą zasypane szarym piaskiem, już mam przygotowany : D
Jeszcze planuję dorobić drewnianą drabinkę na pięterko.
Co do zwłok, to w sumie czemu nie mam nawet jednego konika od Tomb Kingów więc same kości
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Fajne fajne, tylko gruzu rzeczywiście brak, a trawka to sypana czy w kępkach gotowych?
- mortimerto
Trawka w kępkach, dokładnie produkt Army Painter Jungle Tuft 6mm.
Jutro dam zdjęcia, jak na razie to cały piasek został zdrybrushowany na szaro
+Pojutrze prawdopodobnie zdjęcia dwu poziomowej górki
Jutro dam zdjęcia, jak na razie to cały piasek został zdrybrushowany na szaro
+Pojutrze prawdopodobnie zdjęcia dwu poziomowej górki
Ogólnie fajne, ale nie podoba mi się koncepcja kamiennych "kafli". Trochęto wygląda jakby posadzka była zrobiona z betonowych płyt (bo marmuru by tak dokładnie nie ociosano) i to sporej wielkosci... Nie chcę polemizować czy taka technologia byłaby dostępna w świecie WH Fantasy, ale mnie osobiście to nie pasuje.
Bardzo fajnie natomiast prezentują siepionowe ściany i kępki trawki, czy to Army Painter?
Pozdrawiam
Bardzo fajnie natomiast prezentują siepionowe ściany i kępki trawki, czy to Army Painter?
Pozdrawiam
Gneralnie postarales sie na tym i to bardzo mocno tylko przesadziles Nazywa sie to przerostem formy nad trescia.
Nie wszytsko co jest wycacane w 200% jest super czesto to co wydaje Ci sie ze zje... wyglada o wiele lepiej.
Wiec na przyszlosc nie napychaj tyle cieni i trawki tylko zrob to naturalnie. Idz na ruiny jakies stare i zobacz jak to wyglada sprobuj stworzyc to samo.
Nie wszytsko co jest wycacane w 200% jest super czesto to co wydaje Ci sie ze zje... wyglada o wiele lepiej.
Wiec na przyszlosc nie napychaj tyle cieni i trawki tylko zrob to naturalnie. Idz na ruiny jakies stare i zobacz jak to wyglada sprobuj stworzyc to samo.
bardzo ladna praca:) obskrob troche ta posadzke zeby nie byla tak idealnie rowna poszarp ja i bedzie gitara
Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze.
Nowo Powstałe forum o tematyce fantasy zapraszam http://www.fantasylib.pl/forum
jak nie ma prawa jak stoi:)
^^ hehe ^^
^^ hehe ^^
Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze.