![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
racja, z rozpędu dostał lance.Semi pisze:LOLsmiechowa rozpa... ale ten hero na orzelku z caledorka to chyba GW powinien miec... wszyscy z 2+ save reroll i wardem
ladnie... ciekawe czy to bedzie smigac??
Już jest maksymalna...syrius pisze:Po co się rozczulać. Od razu dać maksymalną liczbę ptactwa i wesprzeć to klockami łuczników.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
jeszcze można by tego maga zamienić na nobla na orle, ale ja samobójca nie jestemAndrzej pisze:Już jest maksymalna...syrius pisze:Po co się rozczulać. Od razu dać maksymalną liczbę ptactwa i wesprzeć to klockami łuczników.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Mi trzy piątki się świetnie sprawdzają. Ale tylko w sojuszu ze skavenam, z włączoną sztormówą i screnowani giant ratamiAsassello pisze:a co do SM, to powiedz jak się spisują, z chęcią bym usłyszał że są świetni
A nie mówiłem?Asassello pisze:poza tym, po testach olewam LSG - jak chce się nimi walczyć to się nie postrzela sensownie - a są oni kosmicznie drodzy jak na swoje możliwości - za te punkty wchodzi 30 łuczników którzy w hordzie biją się tak samo jak Ci LSG, od maszyn schodzą tak samo.
po spotkaniu z moimi 10 WL zostalo ich 3 albo 4;] no i prawda ze sobie nawet ani razu nie strzelili w bitwie.Asassello pisze:poza tym, po testach olewam LSG - jak chce się nimi walczyć to się nie postrzela sensownie - a są oni kosmicznie drodzy jak na swoje możliwości - za te punkty wchodzi 30 łuczników którzy w hordzie biją się tak samo jak Ci LSG, od maszyn schodzą tak samo.
oprocz bohaterow mam bardoz podobną rozpe.krejzihed pisze:COMANDO FOKI
Prince; General; GW; DA; Shield
Dragonhelm, VoD, CoC
Great Eagle @ [50.0] Pts
Noble; GW; DA; Sh; Battle Standard
Helm of Fortune, Guardian Phoenix
Great Eagle
Mage; Level 2; Annulian Crystal
15 First Archers; Banner of Eternal Flame
15 Archers, szmata
10 Archers
20 Spear Elves, FCG
6x5 Swordmasters
3x 10 White Lions
4 Great Eagle
Models in Army: 123
Total Army Cost: 2500.0
Smok nie jest słaby, trzeba nim tylko inaczej grać. TStomp i ogniste zionięcie załatwiają wiele problemów.Andrzej pisze:Jeśli chodzi o power rozpy, to nie dawałbym smoka. Jest za słaby na tą edycję. Za niego lepiej dać więcej oddziałów.