"Powalczmy literacko"
A więc tak: 
Stoły dodatkowe są możliwe, tylko jest mały problem. Otóż Szafa, którego stowarzyszenie bazyliszek jest w posiadaniu stołów, ma te stoły na Narbutta i w Ożarowie. Nie mam nic przeciwko jeśli macie ochote je dowieść do art.bemu, a potem zabrać z powrotem, ale nie miejcie mi za złe: ja i tak już wszystkie rzeczy fizyczne sam musze robić, bo Paweł (Crom) jest niedysponowany...
Jeżeli komuś się chce to proszę bardzo - jak ktoś jest samochodem, to może przywieść i odwieść 2-3 stoły....

Z terenami raczej nie byłoby wtedy problemu, bo jest ich bardzo dużo. A i sala duża. Po prostu to tylko kwestia stołów i kogoś do pomocy.
Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę o kontakt ze mną, pogadam z Szafą i może coś jeszcze da się zrobić

Stoły dodatkowe są możliwe, tylko jest mały problem. Otóż Szafa, którego stowarzyszenie bazyliszek jest w posiadaniu stołów, ma te stoły na Narbutta i w Ożarowie. Nie mam nic przeciwko jeśli macie ochote je dowieść do art.bemu, a potem zabrać z powrotem, ale nie miejcie mi za złe: ja i tak już wszystkie rzeczy fizyczne sam musze robić, bo Paweł (Crom) jest niedysponowany...
Jeżeli komuś się chce to proszę bardzo - jak ktoś jest samochodem, to może przywieść i odwieść 2-3 stoły....
Z terenami raczej nie byłoby wtedy problemu, bo jest ich bardzo dużo. A i sala duża. Po prostu to tylko kwestia stołów i kogoś do pomocy.
Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę o kontakt ze mną, pogadam z Szafą i może coś jeszcze da się zrobić
Bum...!
						Wysłałem przecierz rozpę w mailu.(Może inaczej. Jak ktoś nie ma obok dopisanej armii, jaką gra, to znaczy że jeszcze nie mam jego rozpy )
Może z uwagi na "nadmiar chętnych" warto by było wprowadzić zasadę, że kto nie dośle rozpy do piątku tym samym nie potwierdza udziału w turnieju. Moglibyście wtedy przedstawić ostateczną listę w piątek wieczorem żeby osoby z listy rezerwowej wiedziały na czym stoją.

Hm... To dobry pomysł. 
Tylko że w takim wypadku do czwartku wieczorem.
Kto do tego czasu nie da rozpy, jest wywalany z listy. Wchodzą rezerwowi, ale Ci, którzy również dali rozpy. Co nie zmienia faktu, że kto da do jutra włącznie, ma +2 punkty

Tylko że w takim wypadku do czwartku wieczorem.
Kto do tego czasu nie da rozpy, jest wywalany z listy. Wchodzą rezerwowi, ale Ci, którzy również dali rozpy. Co nie zmienia faktu, że kto da do jutra włącznie, ma +2 punkty
Bum...!
						Chętnie pomogę w noszeniu stołów, ale niestety nie mam mozliwości ich podwiezienia - nie mam samochodu.Husiat pisze:Po prostu to tylko kwestia stołów i kogoś do pomocy.
Podoba mi się pomysł Dębka (z czwartkiem jako ostatecznym terminem).
Wysłałem rozpę przy zgłoszeniu, więc może coś z tego wyniknie.
JaceK: i tu tkwi cały problem 
  Bo te stoły są... dosyć daleko od art.bemu i dlatego nie bardzo jest jak dowieść.
A nosić na miejscu powinniśmy sobie poradzić... Możesz pomóc przy chowaniu

Myślę że conajmniej dwie osoby do czwartku włącznie nie doślą rozpisek....
  Akurat się wtedy załapiecie: Dębek i JaceK 

A nosić na miejscu powinniśmy sobie poradzić... Możesz pomóc przy chowaniu
Myślę że conajmniej dwie osoby do czwartku włącznie nie doślą rozpisek....
Bum...!
						H@lfing: Rozpiski nie dostałem... Ale skoro wysyłałeś, to wierze że powinna dojść i miejsce masz, tylko daj ją do jutra najlepiej mi na PM. 

A i jeszcze jedno: to że teraz w miarę sprawdzam te rozpy nie znaczy, że na turnieju nie będzie nikt chodzić i sprawdzać wam rozp...

Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, miejsca niektóre się zwalniają, na razie nikogo na nie nie wpisuję...

A i jeszcze jedno: to że teraz w miarę sprawdzam te rozpy nie znaczy, że na turnieju nie będzie nikt chodzić i sprawdzać wam rozp...
Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, miejsca niektóre się zwalniają, na razie nikogo na nie nie wpisuję...
Bum...!
						Może to głupi pomysł... 
  ale można by pozłanczac ze sobą stoły, oczywiście zależy jakimi dysponujecie, ewentualnie jak są za duże to można by zaznaczyc granicę taśmą izolacyjną na przykład. Wiem że trochę wiejsko by to wyglądało, ale osoby z rezerwowych miejsc byłyby zadowolone z możliwości grania...  
Chciałem się spytac jeszcze czy doszła moja poprawka do rozpy... porawę wysłałem wczoraj wieczorem

Chciałem się spytac jeszcze czy doszła moja poprawka do rozpy... porawę wysłałem wczoraj wieczorem