Ale i tak przezuty z ASF sa przegiete ;p ALe nasze hydry bardziej, na pocieszenie dodam ]:->
Moderator: Yudokuno
Spoko, spoko, jak wyjdzie BP czy coś podobnego oboje jesteście w pierwszej kolejności do cięciaAle i tak przezuty z ASF sa przegiete ;p ALe nasze hydry bardziej, na pocieszenie dodam ]:->
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Jak przytną ASF to hydr nie będę żałował. Lepiej by było gdy można oddziałami z nim normalnie walczyć w hth, a nie uciekać się do jakiegoś karkołomnego kombinowania i próbowania ich wystrzelania .Spoko, spoko, jak wyjdzie BP czy coś podobnego oboje jesteście w pierwszej kolejności do cięcia.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Balans jest w istocie lepszy, ale BP w mniejszej postaci też raczej będzie tu potrzebny. Zresztą dla mnie 7-ed. balancing patch był robiony na pół gwizdka własnie dlatego że nie ingerował w źródło problemu czyli koszty właśnie.Nikt Ci na takie rozwiazanie nie pojdzie bo zbyt ingeruje w zasady... zreszta nie jest taka zla ta 8ed. i wrecz bym powiedzial ze jest duzo lepiej wywazona od poprzedniej.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...