Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Szczurka ...
fajnie, ale dziwaczna poza górnego łucznika na smoku, nie wiem jak on na nim stoi
bez przesadyzmu
Smok nie jest jakis mega uber ...
A tutaj dalsze prace nad EC ,widac jak mniej wiecej bedzie juz czerwony pancerz wygladal (nieskonczony co prawda ,ale ...
)

Wip vampira którego koncze dla kumpla ... poziom na stol i raczej na szybko ,bo na konkretnego tura mam zdazyc

A tutaj dalsze prace nad EC ,widac jak mniej wiecej bedzie juz czerwony pancerz wygladal (nieskonczony co prawda ,ale ...

Wip vampira którego koncze dla kumpla ... poziom na stol i raczej na szybko ,bo na konkretnego tura mam zdazyc

Ciekawy zloty nmm na Championie ale troche boje sie o pancerz. Zaczyna wygladac na rozowy 
Wompierzowi potrzeba jeszcze troche pracy ale wyglada calkiem calkiem

Wompierzowi potrzeba jeszcze troche pracy ale wyglada calkiem calkiem
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ciekaw jestem jak będzie się prezentował skończony wampir, na razie jest bardzo obiecująco 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
@Karpiu
Generalnie kolor powinien na końcu być podobny do tego : http://images49.fotosik.pl/35/2291d86d26becbaemed.png
NMM jest istotnie mocno "ciewkawy"
ale to dlatego ze posiadałem w swojej palecie jeden odcień (dodam ,ze mało odpowiedni ,stad ta limonka ...
) żółtego
Taki mały wip
Zastanawiam się jeszcze które ze śmieci z ostatniej foty wylądują na podstawce
Jakieś pomysły

Generalnie kolor powinien na końcu być podobny do tego : http://images49.fotosik.pl/35/2291d86d26becbaemed.png

NMM jest istotnie mocno "ciewkawy"

Taki mały wip

vamp ma kiepska skórę :/Daw pisze:Vamp jest dla mnieSzczurek część zrobił jeszcze przed Kohortexem - niektórzy mogli zobaczyć zrobiony płaszczyk
tylko szaty są super.

Szaty pewnie jeszcze będa miały glaze-y. Jeżeli chodzi o skórę to na razie nie oceniaj tylko zobacz ostateczny efekt ;] tam będzie jeszcze masa rozjaśnień, później różno-kolorowe glaze-y i efekt będzie w pytkę - obiecujęAsassello pisze: vamp ma kiepska skórę :/
tylko szaty są super.

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

narazie jest nałożona bazavamp ma kiepska skórę :/

-
- Powergamer Rozpiskowy
Ten emperor czempion ma zajebiste złoto, na kolanach i brzuchu czy mozna wiedziec jak to zrobiłeś? bo wygląda genialnie!!! kurcze w sumie nie wiem czy by czarny pancerz lepiej nie wyglądał - czarny do tych złotych wstawek moze by lepiej pasował niż czerwony, no ale nie mnie oceniac - grunt, że ten złoty klor wygląda obłędnie;]
No i miecz! jest super ;]
No i miecz! jest super ;]
Sorry ,że dopiero teraz ...Ten emperor czempion ma zajebiste złoto, na kolanach i brzuchu czy mozna wiedziec jak to zrobiłeś?

Mój aparat nie jestem wstanie zrobić dobrych fotek

Za duże światło masz ustawione w aparacie. Zmniejsz o 0,3 i powinno być spoko.
BTW - widzę w tym modelu trochę inne podejście do sprawy malowania biorąc pod uwagę poprzednie prace. Zbroja syto wyszła
BTW - widzę w tym modelu trochę inne podejście do sprawy malowania biorąc pod uwagę poprzednie prace. Zbroja syto wyszła

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

z tym prześwietleniem zdjęcia wyszły tak magicznie..
ale niestety najciekawsze miejsca są praktycznie niewidoczne:(

http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Na tych juz cos chyba widac
lepszych raczje nie dam rady zrobic

fajny, ale zdjęcia jakby zamglone u gory 

Co do prześwietlania fot, to je ten efekt zredukowałem przez założenie na lampkę papieru do pieczenia. "Matuje" on niejako światło i dzięki temu nie odbija się tak od figsy. Spróbuj , może pomoże .
Pzdr
Pzdr