problem z telefonem

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MIKKUZ
Powergamer Rozpiskowy

problem z telefonem

Post autor: MIKKUZ »

witam, mam problem z telefonem: oddałem go do serwisu (na gwarancji) ponieważ telefon nie widział słuchawek, powiedziano mi że telefon będzie do odbioru za ok. 2 tygodnie i zadzwonią. wczoraj minął 3 tydzień i żadnego kontaktu.
i tu moje pytanie: czy po tym terminie powinienem otrzymać nowy telefon, bo słyszałem że tak jest
KLIKNIJ

Jak ma ktoś batalion DE do sprzedazy to pisac na PW
może brakować max. 10 warriorow/korsarzy

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

MIKKUZ pisze:witam, mam problem z telefonem: oddałem go do serwisu (na gwarancji) ponieważ telefon nie widział słuchawek, powiedziano mi że telefon będzie do odbioru za ok. 2 tygodnie i zadzwonią. wczoraj minął 3 tydzień i żadnego kontaktu.
i tu moje pytanie: czy po tym terminie powinienem otrzymać nowy telefon, bo słyszałem że tak jest
Odezwij się do nich, ochrzań porządnie, że spóźniają się już tydzień i zażądaj nowego telefonu (bo zachowują się niepoważnie).
Jak będzie wystarczająco wkurzony to telefon powinien być do odebrania jakoś w poniedziałek lub wtorek. :)

pozdrawiam
wujek złota rada
Obrazek

Awatar użytkownika
MIKKUZ
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: MIKKUZ »

dzięki, ale te ku*** przysłały sms-a "brak części zamiennych, termin odebrania ulegnie przedłużeniu" czy jakoś tak.
KLIKNIJ

Jak ma ktoś batalion DE do sprzedazy to pisac na PW
może brakować max. 10 warriorow/korsarzy

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Miałem kiedyś podobny problem. Najlepiej robić tak, jak napisał Asassello. Dzwonić codziennie i męczyć im dupę. To zawsze działa :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

To na każdego działa, nie tylko na serwis, ja tak miałem z obroną licencjatu niedawno, praca z recenzji wróciła 10 września, a obronę ustalili mi dopiero 19 października z datą na 21 tegoż misiąca :roll:
bądź baaardzo upierdliwy :mrgreen:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

ODPOWIEDZ