Pre-Strategikon - Wrocław Pizzeria 7.11.2010 2x1500pkt
Re: Pre-Strategikon - Wrocław Pizzeria 7.11.2010 2x1500pkt
Lista zgłoszonych:
1. Thomas, Loko (BRE + WE)
2. Karolina Przybysz, Andrzej Marys Rodziewicz (VC+TK) [R]
3. Wojciech Dojlido, Maciej Marczak (HE+O'n'G) [R]
4. Andrzej Bąk, MarcinS (HE+Skaveny) [R]
5. Bałagan, Kroq (Bretka+LIZ) [R]
6. Kuman i Szawicza
Morrok?
Termi?
6. Kuman i Szawicza
Morrok?
Termi?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
rozumiem że [R] to rozpiska przysłana tylko termin rozpiski do przysłana jest już nie aktualny ( właściwie już przysłałem ) "11.09.2010 r." ---- rozumiem że to tylko mała pomyłkaBałagan pisze:Lista zgłoszonych:
6. Kuman i Szawicza
Morrok?
Termi?

pozdrawiam

ps.: mam nadzieję że przysłanie rozpiski nie będzie brane pod uwagę, bo inni też mogli olać ten "termin"
edit:
wysłana rozpiska
uhm, niedopatrzenie, zmieniona data wysyłki rozp na sobotę do godz 15:00 

Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Mógłby mnie ktoś odebrać z dworca? Opanowałem już drogę z dworca do Boltera, Barda i zameczku, ale w pizzeri byłem tylko raz i to samochodem 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jeśli nkikt nie będzie mógł, to będę mógłbyć ja, ale to będzie mi na około.Andrzej pisze:Mógłby mnie ktoś odebrać z dworca? Opanowałem już drogę z dworca do Boltera, Barda i zameczku, ale w pizzeri byłem tylko raz i to samochodem
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
No właśnie najlepiej, jakby ktoś miał trasę koło dworca. Ewentualnie, jeśli dojazd jest na zasadzie wsiądź w tramwaj koło dworca i wysiądź koło pizzeri, to myślę, że dam radę 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
koło dworca tramwaj 22, wysiadasz na drugim przystanku za AstrąAndrzej pisze:No właśnie najlepiej, jakby ktoś miał trasę koło dworca. Ewentualnie, jeśli dojazd jest na zasadzie wsiądź w tramwaj koło dworca i wysiądź koło pizzeri, to myślę, że dam radę
- Khuman
- Ciśnieniowiec
niestety nie pamiętam... ale jak Shm się obudzi to z pewnością poda nazwę tego przystanku
ps.: ewentualnie możesz sprawdzić na stronie MPK wrocjawie i klikasz tramwaj 22, jak znajdziesz przystanek Astra to kieruj się ku pilczycą ale tylko o 2 przystanki i to będzie ten
ps.: ewentualnie możesz sprawdzić na stronie MPK wrocjawie i klikasz tramwaj 22, jak znajdziesz przystanek Astra to kieruj się ku pilczycą ale tylko o 2 przystanki i to będzie ten
nom, z dworca, chyba jedzie 22, więc wsiądziesz, zaraz Ci wyślę mapkę jak tam dojść 
edit: dobra nie wyślę, bo IMGshack nie chce go przyjać
Wychodzisz z peronu (od strony północnej
) skręcasz w lewo idziesz chodnikiem aż do skrzyżowania, przechodzisz przez pasy na przystanek (ten który jest jeszcze na tej samej ulicy którą szedłeś) i czekasz na 22 powinna być 9:26 wtedy na czas dojedziesz 

edit: dobra nie wyślę, bo IMGshack nie chce go przyjać

Wychodzisz z peronu (od strony północnej

Ostatnio zmieniony 6 lis 2010, o 12:01 przez Wojtuś, łącznie zmieniany 1 raz.
yepAndrzej pisze:Czyżby to była "Bajana"?

- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
optymista tak jak Marcin 

zapewne na chwile wpadniemy ze Starbuck na turniej to wyciagne ze sklepu boxAndrzej pisze:Smh, jakbyś mógł, to weź mi łuczników za pierwsze miejsce.

- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
aha xD
- Khuman
- Ciśnieniowiec
1. dziękuję za miłą atmosferę z każdym który się pojawił w pizzerii
2. za lekcje gry w tą edycję i angielskiego, przyda się do matury
3. przepraszam za zrezygnowanie z 3 bitwy ale po tym jak Maryś i Karolina zdecydowali że się zmywają, już nie miałem skrupułów by wyjść z Szarańczą z turnieju, przynajmniej nie było bye... czy jak to tam się pisze
4. i w ogóle za całokształt twórczości
pozdrawiam

2. za lekcje gry w tą edycję i angielskiego, przyda się do matury

3. przepraszam za zrezygnowanie z 3 bitwy ale po tym jak Maryś i Karolina zdecydowali że się zmywają, już nie miałem skrupułów by wyjść z Szarańczą z turnieju, przynajmniej nie było bye... czy jak to tam się pisze

4. i w ogóle za całokształt twórczości

pozdrawiam